Medivh Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Witam. Właściwie to nie zajmuję się sklejaniem modeli, jednak nie oznacza to ,że nie robie nic z zakresu modelarstwa. Od dobrych kilku lat zajmuję się malowaniem figurek do różnych systemów bitwenych. A o to niektóre z moich prac: Oczywiście mam ich więcej ,ale na razie wybrałem te. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Mógł być mi napisać jak robisz te cienie bo są wspaniałe,nie genialne:D! Proszę napisz na prywatną wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 wspaniałe, lubię i to bardzo takie figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Szok i wielki szacun dla Ciebie za te figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Poprostu padam z podziwu . Pokazywałeś już gdzieś swoje figurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Nie dość, że figurki do bitew są cudowne same w sobie, to jeszcze to malowanie! Dla mnie perfekcja. Aż się napatrzyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 MEGAWYPAS wyglądają jak rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Ehh, ostatnio w sklepie modelarskim w księgarni w Gdańsku na rogu Grunwaldzkiej i jakiejś na "M" podziwiałem z MrBatem figurki fantasy w gablotkach... Mają w sobie taki urok... Ciągną jak ponętna brunetka... A w Twoim wykonaniu to arcydzieło... Te płynne przejścia odcieni, brak jakichkolwiek błędów które pozwalałby by zauważyć że jest to wykonane ludzką ręką... Po prostu respekt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Proszę napisz na prywatną wiadomość! troszkę samolubne podejscie A o to niektóre z moich prac: Więcej,POPROSZĘ O WIECEJ ! PERFECT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medivh Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 Dziękuję wszystkim za opinie i miłe słowa. Aż zachciało mi się znów malować... Poprostu padam z podziwu . Pokazywałeś już gdzieś swoje figurki ? Głównie na dwóch stronach poświęconym grom bitewnym czy po prostu malowaniu figurek. Tą stronę znalazłem przez przypadek i jakoś tak postanowiłem trochę pochwalić się swymi pracami. Sam kiedyś też sklejałem modele ,ale zdecydowanie lepiej wychodzi mi malowanie figurek . Jeżeli ktoś chce poznać dokładny opis malowania pierwszej przedstawionej figurki to zachęcam do przeczytania artykułu, który napisałem jakiś czas temu. http://cytadela.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=813&mode=&order=0&thold=0 Więcej,POPROSZĘ O WIECEJ ! Proszę bardzo: Mam jeszcze więcej zdjęć ,ale są to już słabsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 troszkę samolubne podejscie Dobra sory z a samolubstwo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Piękne malowanie. Masz może w kolekcji inne figurki (nie fantasy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medivh Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 Kilka figurek ,które tutaj pokazałem pochodzą z systemu Warhammer 40000. Jest to coś w rodzaju science fiction oparty na świecie fantasy zatem to jak na razie jedyne figurki ,które nie pochodzą z klasycznego świata elfów ,krasnoludów i smoków. Myślałem nad tym by spróbować pomalować coś z historycznych figurek, jednak to już nie jest to samo. Głównie dlatego ,że figurki historyczne są z reguły znacznie większe. Średnio mierzą ok. 54 mm. Modele ,które zaprezentowałem mierzą ok. 28mm (jeżeli oczywiście bierzemy pod uwagę modele budową zbliżone do człowieka). Malowałem kiedyś modele Gigantów czy dużych demonów i naprawdę roboty jest nie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Zupełnie nie moja bajka, ale fajnie się te figurynki ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Tak , wiedziałem że już gdzieś widziałem te dzieła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Przecudne, z podziwu wyjść nie mogę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Nie lubię Fantasy, niemniej jakość wykonania i malowania jest znakomita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi