Polak92 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Łapać szwaba!!!! Bo do lasu ucieknie Klasa sama w sobie Podziwiam. W zestawie KT +Falschimjager są fajne giwerki i szpeju innego tez sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 W zestawie KT +Falschimjager są fajne giwerki i szpeju innego tez sporo. Mam ten zestaw ale co z tego. Jak odciecie tego co posiadaja wyzej pokazane figurki to koszmar. Z dalszej odleglosci bedzie lepiej. Wogole Dragon Sdkfz 251 z dodatkiem wypuszcza. Czyli prognozuje ze bedzie coraz wiecej takich zestawow Podobaja mi sie te chwyt marketingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Myslalem o zrobieniu szybki z opakowania po tabletkach. Dobry pomysł. Ja sobie poradziłem wykorzystując cienki przezroczysty polityren z opakowania w jakim sprzedają ciastka i torty w cukierniach. Wybijakiem wyciąłem kółko 1 mm i 2mm na większy reflektor. Potem za pomocą długopisa na macie do cięcia wyprofilowałem/wygniotłem wypukłość i wkleiłem na miejsce za pomocą clearfix-a (w końcu się na coś przydał). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Wogole Dragon Sdkfz 251 z dodatkiem wypuszcza. jest juz w Martoli, dostałem biuletyn. Co do lakieru, na szybko próba. Grubszy plastik, zalał, nie rozpuścił: A tu grubość pół mm max: Rozciągnięta ramka, na niej KROPLISKO lakieru, więc jak będziesz kładł etapami, nie na raz - wytrzyma. Przy okazji, wyszedłbył sposób na szklane"kuleczki" A i wpadł mi jeszcze do głowy klej CA, też po trosze nakładać, wtedy sie "blady: nie zrobi. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 A z czego te paski zrobic? Z puszki po piwie lub innym napoju. Ewentualnie z bardzo cienkiego plastiku. Klejenie cyjano-akrylem (np. kropelka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Z puszki po piwie to nawet w 35 jest za grube i chyba nie wygiąłbyś w naszej skali. Zwykła folia aluminiowa, taśma Tamiya bardzo ostry skalpel i metalowa linijka i masz paski wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Dzieki panowie za wszelakie porady. Narazie paski nie sa az tak pilne. Ale na lampe najwyzsza pora Tymczasem bloto z pigmentow i kleju do plytek pojawilo sie na SU. Psikniecie tego blota Sidoluxem ma spowodowac jego sciemnienie. Czyli ma powstac mokre bloto. Kilka fotek gorszej jakosci: A to spod SU tez w blocie Pozdrawiam. EDIT. Bloto i zabrudzenia gotowe: Pigmenty, sidolux i lakier matowy Vallejo. Powiedzmy ze z efektu jestem zadowolony Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 E, no elegancko, do ślubu można jechac Przybrudzenie jak dla mnie fajoskie, tak więc gratuluję... zwłaszcza, że pechem prześladowany projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Naprawdę bardzo dobrze wyglądają te pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Mi się bardzo podoba Suczka, brudzenia Primo Gusto. No nie moge doczekać się kolejnych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 To w końcu z czego lampka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Panowie DZIEKI za pomoc. KONIEC: viewtopic.php?t=13120 uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi