tornado Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 No no, ładnie malunek wyglada, tylko tak jak pisali moi poprzednicy - popraw łuki na czarnym. Będziesz montował wycieraczki w reflektorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Zapewne tak, a czemu Torni pytasz ? Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Nom Krystianie cieszą moje oko te kunsztowne malunki . Jednak pożyjemy zobaczymy jak bedzie całość wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak będziesz kładł klar, to uważaj, najpierw tymi kolorami z kabiny pomaluj jakiś niepotrzebny element i zobacz czy Ci się nie zważy na tych malunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Tak wiem pamiętam Paweł (SmalTrak) miał podobną sytuacje z klarem, więc jestem ostrożny z tym. Dzięki Wojtku Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak na mój gust, to nie wiem czy nie warto by było kabinę wykąpać w docie, i robić od nowa...bo tego czarnego łuku już tak idealnie nie zrobisz, i ślad pozostanie. A jeśli uważasz, że malunki są trudne, to może na razie odpuść i dla nabrania wprawy zabierz się za coś łatwiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Czy ja wiem na razie poprawiam. A co do malunków chodziło mi w takim sensie, że nie należą do najłatwiejszych i że nie tak łatwo się maluje więc nie zawsze będzie ta zgodność 100% z orignałem. Nie podoba Ci się w ogóle, że tak uważasz żebym dalej nie robił ?. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Mi osobiście nie podoba się jakość malunków, wyglądają jakby ktoś "naciapkał" tam farby, a nie pociągnął jednolitą linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Trudno ! Każdy ma inny gust Ty uważasz tak, a inny inaczej. Ja robie model dla siebie, a nie dla kogoś.Ty, np. swoje modele malujesz na jeden kolor, a ja chce mieć jakiś wyróżniający się na półce. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Marudzicie. Dociągnij projekt do końca. Trzeba podejmować wyzwania, żeby się czegoś nauczyć. Ja Ci kibicuję. Według mnie jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Zgadza się Przemku i tego się trzymam, za coś się zabrałem to to skończę. Trudno wykąpie w Docie czy nie, ale do kończę projekt. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Ja też myśle że zrobisz jak bedziesz uważał , i przede wszystkim zrobisz model dla siebie a nie dla publiki . Mnie sie malunki jak na pedzelek wydaja ładne , jak położysz klar to troche tego efektu jak to nazwał miqs " paćkania" zniweluje . Także wspieram Cie i jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Kończ Kolego Volvo bo jestem bardzo go ciekaw . Nie przejmuj się opiniami innych, bo malunki wyglądają spoko . I także jestem za robieniem modeli dla siebie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Kończ Kolego Volvo bo jestem bardzo go ciekaw No patrz jak mu spieszno!!! A sam ma bodajże dwa modele rozgrzebane Swoją drogą model mi tam się strasznie podoba!!! A w ogóle to ile jest tych Sweet candy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Chyba do 14stego są Ale to tak strzelam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Dziękuje koledzy ! A co do tego ile ich jest to dokładnie nie wiem, ale na pewno nic poniżej 11. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Krzychu126 mam rozgrzebane, bo nie mam tyle czasu co np. Ty... ( ze szkoły do domu wracam o 16:00 i nie mam ochoty już na sklejanie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Bilonzo ja tak samo!!! A koło października dojdą fakultety to już w ogóle będzie lipa... przez tydzień cztery strony A4 słówek i zwrotów na pamięć... no ale chyba skończymy koledze ten OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Bilonzo ja tak samo!!! A koło października dojdą fakultety to już w ogóle będzie lipa... przez tydzień cztery strony A4 słówek i zwrotów na pamięć... no ale chyba skończymy koledze ten OT. A Bilonzo myślał ze masz mniej latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Ja mam 19 lat (skończone we wrześniu) i chodzę do technikum samochodowego o profilu Technik mechanik pojazdów samochodowych. Tak dla ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Jeszcze o czym zaczniecie rozmawiać ? Może niech tera każdy zacznie wymieniać gdzie do szkoły chodzi wrr. Skończcie OT ! Bałagan się taki zrobił w temacie że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 swoje modele malujesz na jeden kolor, a ja chce mieć jakiś wyróżniający się na półce. Tylko K100 nie wyróżnia się na półce. Magnum ma dwa kolory, dwie VN mają kalkomanie sporych rozmiarów, a dwa fafulce XF będą w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi "ogółem" że malujesz na kolor, a ja chciałem mieć malunki i żeby mieć satysfakcje swoje, a nie np kalkomanie. Ale koniec już tematu ! Bo taki bałagan się tu zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Dla mnie malunek odręczny czy kalka to żadna różnica, ale nie rozumiem jednego. Uraziłeś się tym, że nie napisałem pochlebnej opinii dotyczącej lakieru. Jakość jest jakością, a nie ilość kolorów i wkład własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi