zegeye Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 To jeszcze drugi mój konik. Zeszłoroczny, ale nie miał okazji na galerię wcześniej. Tu też CBI.... 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Elegancki podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Też mi się bardzo podoba. Ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 A skąd kalki?? Malowany jak?? Ładnie wyszło malowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2023 W dniu 10.12.2023 o 01:30, kolejny-Wojtek napisał: A skąd kalki?? Malowany jak?? Ładnie wyszło malowanie. Pozdrawiam Kalki ze sklepu, a malowany aerografem A poważniej... Zestaw kalkomanii DK Decals, malowany AK Interactive Aluminium Super Metallic, Gunze C8 + jasny szary na powierzchniach szpachlowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi