united4ever Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Witam. Nie bardzo wiem gdzie to wstawić , więc wstawiam tu . Jest to strona z przeróżnymi maolowaniami samolotów. http://www.markstyling.com/index.htm Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 ciekawa strona, ale jakby były czołgi to bym był bardziej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 ale jakby były czołgi ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Albo samochody, szczególnie ciężarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 ale jakby były czołgi ja tak samo Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Widzę, że to taki wątek do narzekania... dajcie spokój. Chcecie by teraz samolociarze zaczęli narzekać w pancerniackich tematach? Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Nom malowania czołgów przydałyby się. A może United4ever znasz jeszcze jakieś z malowaniami tylko że czołgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 No to zamykamy... Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi