kolejny-Wojtek Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Po zrobieniu dwóch jednosilnikowych - P-51 i F -86- postanowiłem rzucić się na głębszą wode i obłożyć BMF większy aparat . Akurat nawinął się Flamant od Azura. Konstrukcja hybrydowa- niezbyt mi to dwudziestopierwszowieczne słowo leży- albo z angielska- mixed media- , w każdym razie plastyk z blaszkami i żywicą. Sklejanie wymaga uwagi i papieru ściernego. Model mocowany do podstawki, bo inaczej stawał dęba. po Flamandzie przeszło mi oklejanie BMF na dluższy czas. Pozdrawiam Wojtek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Ciekawostka, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 18 Grudnia 2023 Share Napisano 18 Grudnia 2023 Model wygląda bardzo zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Grudnia 2023 Share Napisano 18 Grudnia 2023 Rzadki ptaszek na forum. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Grudnia 2023 Share Napisano 18 Grudnia 2023 Samolot brzydki ale model wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Jej, jaki piękny! Brawo, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi