Gościu Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Model jak w temacie. Niestety, z pewnych przyczyn pracę nad nim muszę zakończyć już teraz- a szkoda. Figurka,nieskończona, ale tak wymaga czas- w chwili obecnej dosycha. Model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Ogólnie co tu dużo pisać - jest super. Może za bardzo jest taki brązowy/okopcony cały, a może to wina ciemnych zdjęć. Ale co ja moge pisać o modelach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Model jest cudowny. Trochę za bardzo go ubrudziłeś na wieży, ale być może właśnie tak się w rzeczywistości ubrudził . Widać, że figurka nie skończona chodź i tak wygląda lepiej niż wszystkie moje. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Trzyma klimat od pocztku do końca - szkoda że nie dali ci go już dopieścić. Jednocześnie z uznaniem patrze na walkę twojej manufaktury Wszystkie prace trzymają wysoki poziom. Ato nie jest łatwe - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 modelik miodzio, chociaż układ jezdny się błyszczy może deszcz padał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Eeeeee...kolejna rewelacja....ziewamy sobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 szkoda że ten nimiec nie gotowy :( Ale model jest wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Wow kotek zawsze w warsztacie robił na mnie ogromne wrażenie ,a co to za figurka???mógłbyś Panie mi dać nr.katalogowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Panie Rafale, podsumowałem wszystkie Pańskie ostatnie modele i pytam się - Umie Pan robić modele NIE ładne, piękne, powabne, wyśmienite, powalające, pozytywnie intrygujące, wspaniałe, szczegółowe, wypasione itd. ? I to w jakich ilościach!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak zawsze model pierwsza klasa Rafał masz urlop, ze masz tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Mega Super Ultra (...) Fajny. Jedyne zastrzeżenie do gąsienic ze zdjęcia nr.2 wyglądają na krzywe lecz nie mogę osądzać nie widząc go na żywca. GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Wow kotek zawsze w warsztacie robił na mnie ogromne wrażenie ,a co to za figurka???mógłbyś Panie mi dać nr.katalogowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Przedni model. Naprawdę cudo Te gałązki...miodzio co to za figurka???mógłbyś Panie mi dać nr.katalogowy??? O ile się nie mylę to jest figurka z zestawu dragona nr. katalogowy 6014 german tank crew 1944- 45 Zestaw bardzo polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Jeszcze raz dzieki. Mały Sebek napisał: co to za figurka???mógłbyś Panie mi dać nr.katalogowy??? O ile się nie mylę to jest figurka z zestawu dragona nr. katalogowy 6014 german tank crew 1944- 45 Prawdopodobnie, większość figur mam poza ramkami, z uwagi na miejsce, ale to prawdopodobnie ten. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 No piękne cacko. Na mnie szczególne wrażenie robią szczegóły i szczególiki modelu. Jeszcze raz super model Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Miło mi, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Więc zapisuje się do tłumu fanów twojego tigerka, mój niestey wyszedł inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Więc zapisuje się do tłumu fanów twojego tigerka, mój niestey wyszedł inaczej Dziekuje, ale każdy model jest inny, może wrzuć jednak do galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 To jak zrobię zdjęcia to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 King size! W Twoim wykonaniu w pełni zasługuje na przydomek "królewski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 no,no rewelacja aczkolwiek widac ze jeszcze mozna go bylo dopiescic.fajny bluszcz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi