Kowalec222 Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Witam, Dzisiaj świątecznie! Zestaw Hobby Boss'a dość już leciwy i mający delikatnie mówiąc kilka wad, ale można z tego sklecić coś co przypomina Tomcata. W sumie to mimo wieku model nie przysporzył jakiś większych problemów robiony bez spiny w sumie prosto z pudła. Wymienione koła na żywice i dodane kilka stencili z Eduarda. Pozdrawiam I Zdrowych Wesołych Ho Ho Ho Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Kowalec222 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Bardzo fajny Kocur, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Podoba się Ładnie się wstrzeliłeś z tym malowaniem Masz może jakąś fotkę od spodu? Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Juffre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Takie choinki to ja lubię Ale przydałoby się podwiesić jej (mu) jakieś bombki bo taka jakaś łysa z tym jednym pociskiem Podoba się Też mam go w planach ale mój dojrzeje pewnie na 3 lub 4 gwiazdkę Wesołych Świąt Ho, Ho, Ho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 22 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2023 Dzięki, 58 minut temu, Juffre napisał: Masz może jakąś fotkę od spodu? Mam i miałem dodać więcej zdjęć do tej galerii, niestety dzienny limit forumowy nie pozwolił. Jutro dodam. 47 minut temu, burzatg napisał: Ale przydałoby się podwiesić jej (mu) jakieś bombki Na większości fotek, które znalazłem w necie był goły, więc nie chciałem jakoś przesadzać, chociaż nie było też moim celem idealne odwzorowanie konkretnej maszyny z foto referencyjnego. 50 minut temu, burzatg napisał: Też mam go w planach Też HB, czy inny producent? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Piękny świąteczny kocur. Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 41 minut temu, Kowalec222 napisał: 1 godzinę temu, burzatg napisał: Też mam go w planach Też HB, czy inny producent? Dokładnie ten sam zestaw HB, ale pewnie bez "kilku" dodatków się nie obędzie Mniej więcej wiem na co zwrócić uwagę ale jeśli masz jakieś szczególne przestrogi to chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Fajnie wyszedł "kocurek", Ten zestaw jest u mnie od kilku lat rozgrzebany na etapie wnętrza kabiny. Jakoś nie miałem weny do tego modelu ale od nowego roku trzeba będzie powrócić do budowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 22 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2023 21 minut temu, Cazador napisał: Jakoś nie miałem weny do tego modelu Też miałem chwile nazwijmy to zwątpienia, bo model mega nierówny pod względem jakości. Są miejsca i rozwiązania, bardzo fajne, ale też takie w których HB kompletnie olał np. dość charakterystyczne i widoczne elementy poszycia. No ale generalnie za tą cenę jest spoko. Gdybym jednak miał robić kolejnego to raczej na HB bym się nie zdecydował. Pod choinkę sprawiłem sobie F-14 B z G.W.H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 2 godziny temu, Kowalec222 napisał: Pod choinkę sprawiłem sobie F-14 B z G.W.H. Ja poluję na wersję "A", może uda się gdzieś znaleźć Tamiykę za przyzwoitą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 8 minut temu, Cazador napisał: Ja poluję na wersję "A", może uda się gdzieś znaleźć Tamiykę za przyzwoitą cenę. Na hobbysta.pl mają teraz zniżkę na Tamkę i jest F-14A za 330. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 22 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2023 19 minut temu, Cazador napisał: Ja poluję na wersję "A", Tu na forum w dziale giełda kolega ma za 329 PLN albo tak jak wyżej kolega podpowiada. Z Tamki A robiłem i bardzo przyjemnie się go skleja. Mam jeszcze na składzie D z AMK, który na ramkach wygląda super, zobaczymy jak składalność, ale to odległa przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 23 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2023 21 godzin temu, Juffre napisał: Masz może jakąś fotkę od spodu? Dorzuciłem na szybko jedną fotę brzucha. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 23 Grudnia 2023 Share Napisano 23 Grudnia 2023 Dzięki! Świetnie wyglądają te czarne zbiorniki paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi