Polosss Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Witam w Nowym Roku. Wczoraj rzutem na taśmę skończyłem Miecznika w warsztatu. To mój trzeci model w już zeszłym roku. Malowany akrylami tamki przy użyciu aero. Wykorzystane dodatki to dedykowany zestaw PE od tamki, wydech od Quickboosta, linki AK. Trochę go pobrudziłem olejami - może trochę za bardzo. Zapraszam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Nie pobrudziłeś go za bardzo i tak jak już pisałem w wątku warsztatowym, jest naprawdę bardzo fajny . Jeśli mogę podsunąć Ci pomysł, pobaw się trochę zdjęciami zanim je wrzucisz na forum. Najprostszy program graficzny i może być np. tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Jaki ładny. Fajnie, że dodałeś załogę. Narobiłeś mi ochoty na jakiegoś torpedowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia Faktycznie mogę popracować nad zdjeciami. Figurki zawsze dodaję jak są w zestawie. Mam wrażenie, że model lepiej wyglada z figurkami niż bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Jakkolwiek nie mogę zgodzić się co do figurek (kwestia gustu), tak reszta bardzo mi się podoba. Świetnie wyszedł i na pewno będę się podpierać Twoim warsztatem, bo w tym roku też takiego zaplanowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Powiem krótko: chylę czoła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, zaruk napisał: Jaki ładny. Fajnie, że dodałeś załogę. Narobiłeś mi ochoty na jakiegoś torpedowca. Ja już torpedowca nie mam ale jest dambuster w 48 od HK do ogarniecia także w sumie bliźniaczy temat. Edytowane 1 Stycznia przez Polosss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia 16 godzin temu, kozborn napisał: Jakkolwiek nie mogę zgodzić się co do figurek (kwestia gustu), tak reszta bardzo mi się podoba. Świetnie wyszedł i na pewno będę się podpierać Twoim warsztatem, bo w tym roku też takiego zaplanowałem. Dziękuję i proszę się wzorować Widziałem, że Mikołaj Tobie przyniósł Miecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 13 minut temu, Polosss napisał: Widziałem, że Mikołaj Tobie przyniósł Miecznika Tak jest. Myślę czy zrobić dedykowane tamiyowskie fototrawione naciągi czy bawić się w coś "prawdziwszego"... Może jakaś sugestia dla niedoświadczonego w dwupłatach (nie licząc jednego gladiatora dawno temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia 8 godzin temu, kozborn napisał: Tak jest. Myślę czy zrobić dedykowane tamiyowskie fototrawione naciągi czy bawić się w coś "prawdziwszego"... Może jakaś sugestia dla niedoświadczonego w dwupłatach (nie licząc jednego gladiatora dawno temu). Te fototrawione myślę, że łatwiejsze do wykonania natomiast wykonanie z jakiś linek na pewno lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi