Polosss Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Witam w Nowym Roku. Wczoraj rzutem na taśmę skończyłem Miecznika w warsztatu. To mój trzeci model w już zeszłym roku. Malowany akrylami tamki przy użyciu aero. Wykorzystane dodatki to dedykowany zestaw PE od tamki, wydech od Quickboosta, linki AK. Trochę go pobrudziłem olejami - może trochę za bardzo. Zapraszam 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Fajny podoba się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Nie pobrudziłeś go za bardzo i tak jak już pisałem w wątku warsztatowym, jest naprawdę bardzo fajny . Jeśli mogę podsunąć Ci pomysł, pobaw się trochę zdjęciami zanim je wrzucisz na forum. Najprostszy program graficzny i może być np. tak: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Jaki ładny. Fajnie, że dodałeś załogę. Narobiłeś mi ochoty na jakiegoś torpedowca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polosss Posted January 1, 2024 Author Share Posted January 1, 2024 Faktycznie mogę popracować nad zdjeciami. Figurki zawsze dodaję jak są w zestawie. Mam wrażenie, że model lepiej wyglada z figurkami niż bez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Jakkolwiek nie mogę zgodzić się co do figurek (kwestia gustu), tak reszta bardzo mi się podoba. Świetnie wyszedł i na pewno będę się podpierać Twoim warsztatem, bo w tym roku też takiego zaplanowałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Powiem krótko: chylę czoła! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polosss Posted January 1, 2024 Author Share Posted January 1, 2024 (edited) 8 godzin temu, zaruk napisał: Jaki ładny. Fajnie, że dodałeś załogę. Narobiłeś mi ochoty na jakiegoś torpedowca. Ja już torpedowca nie mam ale jest dambuster w 48 od HK do ogarniecia także w sumie bliźniaczy temat. Edited January 1, 2024 by Polosss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polosss Posted January 2, 2024 Author Share Posted January 2, 2024 16 godzin temu, kozborn napisał: Jakkolwiek nie mogę zgodzić się co do figurek (kwestia gustu), tak reszta bardzo mi się podoba. Świetnie wyszedł i na pewno będę się podpierać Twoim warsztatem, bo w tym roku też takiego zaplanowałem. Dziękuję i proszę się wzorować Widziałem, że Mikołaj Tobie przyniósł Miecznika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 13 minut temu, Polosss napisał: Widziałem, że Mikołaj Tobie przyniósł Miecznika Tak jest. Myślę czy zrobić dedykowane tamiyowskie fototrawione naciągi czy bawić się w coś "prawdziwszego"... Może jakaś sugestia dla niedoświadczonego w dwupłatach (nie licząc jednego gladiatora dawno temu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 Elegancki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polosss Posted January 2, 2024 Author Share Posted January 2, 2024 8 godzin temu, kozborn napisał: Tak jest. Myślę czy zrobić dedykowane tamiyowskie fototrawione naciągi czy bawić się w coś "prawdziwszego"... Może jakaś sugestia dla niedoświadczonego w dwupłatach (nie licząc jednego gladiatora dawno temu). Te fototrawione myślę, że łatwiejsze do wykonania natomiast wykonanie z jakiś linek na pewno lepiej wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts