Polosss Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Mat położony na górę. Podwozie ogarnięte. Czas na lekkie brudzenie, owiewkę i uzbrojenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 58 minut temu, Polosss napisał: Się koledze nie chciało łączenia na oponach i tego wypychacza na osłonie załatać, czy się zapomniało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Przyznam się że nie chciałem dłubać na tej osłonie. Moje umiejętności w łataniu są takie, że więcej bym popsuł niż polepszył. Oponę mogę jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Generalnie to nikt nie zdzierał przy malowaniu kamuflażu farby OD za fotelem pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca 16 godzin temu, greatgonzo napisał: Generalnie to nikt nie zdzierał przy malowaniu kamuflażu farby OD za fotelem pilota. Mówisz o tym elemencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca 2 godziny temu, greatgonzo napisał: Tak. Kierowałem się instrukcją Tamiyi, gdzie to miejsce jest w kolorze kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Jak ktoś by się uparł, to akurat element w kolorze kabiny mógłby być. Choć nie ma to sensu, to można się upierać. Ale Twoje czerwone kółko zakreśliło znacznie więcej niż teraz opisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca 18 godzin temu, greatgonzo napisał: Jak ktoś by się uparł, to akurat element w kolorze kabiny mógłby być. Choć nie ma to sensu, to można się upierać. Ale Twoje czerwone kółko zakreśliło znacznie więcej niż teraz opisujesz. Czyli Masz na myśli tą srebrną część?? Wydaję mi się że OD był tylko od dziobu do kabiny. Dalej nie było malowane więc jeżeli kładli kamo przy zamkniętej owiewce to elementy pod owiewką zostały w naturze co widać na oryginalnym zdjęciu. Oczywiście to tylko moje gdybanie nie poparte literaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 26 minut temu, Polosss napisał: Wydaję mi się ---. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia Pytanie czy rama owiewki była malowana pod kolor kokpitu od środka czy pozostawał NMF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi