bart207skw Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Witam. Poniżej przedstawiam skończony model Lynxa z Fujimi. Kalki z Airfixa bo niestety zestawowe bardzo pożółkły. Zestaw składało się przyjemnie, chociaż nie lubię tak podzielonego oszklenia - HB ma to lepiej rozwiązane. Malowane pędzlem - kolor bazowy stary olejny Humbrol, pozostałe to Hataka i Pactra. Chciałem cały model pomalować Hataką, ale proponowany kolor jako odpowiednik Humbrola był za ciemny. Zapraszam do oglądania i komentowania. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Jeden z Twoich lepszych modeli. Fajnie wyszedł, podoba mi się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Kurde ta wersja Lynxa wygląda jakby projektanci wzięło rysunek 8 latka, i powiedzieli potrzymać mi piwo Wyszed Ci świetnie, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Moje zdanie znasz Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Świetny model. Podoba mi się. 11 godzin temu, Mitrandir napisał: Moje zdanie znasz W sumie to mógłbyś napisać bo my nie wiemy czy ma się nam podobać czy nie. Edytowane 8 Stycznia przez Endrju 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi