stakov Napisano 7 Stycznia 2024 Share Napisano 7 Stycznia 2024 Siemka, projekt 3D radar Bystra. ze względu na brak jakichkolwiek materiałów w postaci szkiców, rysunków technicznych i innych możliwości wykonania projektu jako pomoc posłużyły ogólnodostępne fotki w Internecie i naniesienie na nie współrzędnych. Zwracam się z prośbą do forumowiczów o pomoc w zaprojektowaniu podwozia, zawieszenia, mostów gdyż chciałbym zrobić ten projekt dobrze. Wiem, że ten pojazd jest na podwoziu Iveco Eurocargo 4x4 ale detale mogą się różnić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Stycznia 2024 Share Napisano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Brawo mistrzu!!!! Czekamy na Samobieżny Przeciwlotniczy Zestaw Rakietowy POPRAD Edytowane 7 Stycznia 2024 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 7 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2024 Zapomniałem dodać, model projektowany jest w skali 1/35, oczywiście z możliwością przeskalowania do dowolnej skali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Stycznia 2024 Share Napisano 14 Stycznia 2024 Czy przyczepka z agregatem ,też będzie w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 14 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2024 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Czy przyczepka z agregatem ,też będzie w zestawie? Pewnie tak, jak już to po skończeniu wszystkich projektów bo za dużo jest ich na chwilę obecną w fazie projektowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP9XUR Napisano 14 Marca 2024 Share Napisano 14 Marca 2024 Bardzo interesuje mnie ten model. Trzymam kciuki i obserwuję wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 23 Września Autor Share Napisano 23 Września Trochę zmian projektu w ostatnim czasie, jako pierwszy będzie jednak Poprad. Przede mną dłubanie przy zawieszeniu i przeniesieniu napędu. Poniżej efekty mojej pracy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września (edytowane) Może coś ci się przyda z nich .Zdjęcia tylko dla celów dyskusji pochodzą z Internetu., nie są moją własnością. Edytowane 23 Września przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Jak zawsze dobre bo POLSKIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września @stakov- zapisz mnie mnie proszę w kolejce. Jestem pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września 34 minuty temu, makinen napisał: @stakov- zapisz mnie mnie proszę w kolejce. Jestem pierwszy? Jeśli ciebie interesuje fotki które wrzuciłem to sobie je skopiuj, niektóre fora mają takie ustawienia iż fotki u nich skopiowane i gdzie indziej udostępnione potrafią znikać . Przekonałem się parokrotnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi