stakov Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Siemka, projekt 3D radar Bystra. ze względu na brak jakichkolwiek materiałów w postaci szkiców, rysunków technicznych i innych możliwości wykonania projektu jako pomoc posłużyły ogólnodostępne fotki w Internecie i naniesienie na nie współrzędnych. Zwracam się z prośbą do forumowiczów o pomoc w zaprojektowaniu podwozia, zawieszenia, mostów gdyż chciałbym zrobić ten projekt dobrze. Wiem, że ten pojazd jest na podwoziu Iveco Eurocargo 4x4 ale detale mogą się różnić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia (edytowane) Brawo mistrzu!!!! Czekamy na Samobieżny Przeciwlotniczy Zestaw Rakietowy POPRAD Edytowane 7 Stycznia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Zapomniałem dodać, model projektowany jest w skali 1/35, oczywiście z możliwością przeskalowania do dowolnej skali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Czy przyczepka z agregatem ,też będzie w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Czy przyczepka z agregatem ,też będzie w zestawie? Pewnie tak, jak już to po skończeniu wszystkich projektów bo za dużo jest ich na chwilę obecną w fazie projektowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP9XUR Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca Bardzo interesuje mnie ten model. Trzymam kciuki i obserwuję wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi