stakov Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Siemka, projekt 3D radar Bystra. ze względu na brak jakichkolwiek materiałów w postaci szkiców, rysunków technicznych i innych możliwości wykonania projektu jako pomoc posłużyły ogólnodostępne fotki w Internecie i naniesienie na nie współrzędnych. Zwracam się z prośbą do forumowiczów o pomoc w zaprojektowaniu podwozia, zawieszenia, mostów gdyż chciałbym zrobić ten projekt dobrze. Wiem, że ten pojazd jest na podwoziu Iveco Eurocargo 4x4 ale detale mogą się różnić. 6 Cytuj
robertmodelarz Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Brawo mistrzu!!!! Czekamy na Samobieżny Przeciwlotniczy Zestaw Rakietowy POPRAD Edytowane 7 Stycznia 2024 przez robertmodelarz Cytuj
stakov Napisano 7 Stycznia 2024 Autor Napisano 7 Stycznia 2024 Zapomniałem dodać, model projektowany jest w skali 1/35, oczywiście z możliwością przeskalowania do dowolnej skali. 3 Cytuj
robertmodelarz Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Czy przyczepka z agregatem ,też będzie w zestawie? Cytuj
stakov Napisano 14 Stycznia 2024 Autor Napisano 14 Stycznia 2024 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Czy przyczepka z agregatem ,też będzie w zestawie? Pewnie tak, jak już to po skończeniu wszystkich projektów bo za dużo jest ich na chwilę obecną w fazie projektowania. 1 Cytuj
SP9XUR Napisano 14 Marca 2024 Napisano 14 Marca 2024 Bardzo interesuje mnie ten model. Trzymam kciuki i obserwuję wątek Cytuj
stakov Napisano 23 Września 2025 Autor Napisano 23 Września 2025 Trochę zmian projektu w ostatnim czasie, jako pierwszy będzie jednak Poprad. Przede mną dłubanie przy zawieszeniu i przeniesieniu napędu. Poniżej efekty mojej pracy. 8 Cytuj
bulik58 Napisano 23 Września 2025 Napisano 23 Września 2025 (edytowane) Może coś ci się przyda z nich .Zdjęcia tylko dla celów dyskusji pochodzą z Internetu., nie są moją własnością. Edytowane 23 Września 2025 przez bulik58 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 23 Września 2025 Napisano 23 Września 2025 Jak zawsze dobre bo POLSKIE!!!! Cytuj
makinen Napisano 23 Września 2025 Napisano 23 Września 2025 @stakov- zapisz mnie mnie proszę w kolejce. Jestem pierwszy? Cytuj
bulik58 Napisano 23 Września 2025 Napisano 23 Września 2025 34 minuty temu, makinen napisał: @stakov- zapisz mnie mnie proszę w kolejce. Jestem pierwszy? Jeśli ciebie interesuje fotki które wrzuciłem to sobie je skopiuj, niektóre fora mają takie ustawienia iż fotki u nich skopiowane i gdzie indziej udostępnione potrafią znikać . Przekonałem się parokrotnie . 1 Cytuj
stakov Napisano 7 Stycznia Autor Napisano 7 Stycznia Parę elementów doszło, między innymi skończone przednie zawieszenie. Teraz już tylko dokończyć tylne zawieszenie, skrzynię rozdzielczą z wałami napędowymi i biorę się za wyposażenie nadwozia. 3 Cytuj
stakov Napisano 8 Marca Autor Napisano 8 Marca Ciąg dalszy, zawieszenie oraz elementy przeniesienia napędu zrobione. następne będzie wykonanie wnętrza kabiny, rozważam również możliwość wykonania otwartych drzwi. 4 Cytuj
robertmodelarz Napisano 8 Marca Napisano 8 Marca Detal i szczegół wymiata. Czekamy na rakiety.... Cytuj
stakov Napisano 8 Marca Autor Napisano 8 Marca 7 minut temu, Endrju napisał: Super. Zamawiam jeden w 72-ce. Ok, Cytuj
R_Mazzi Napisano 9 Marca Napisano 9 Marca 11 godzin temu, stakov napisał: Ok, Ja też poproszę o dopisanie jednej sztuki w 1/72 Cytuj
stakov Napisano 9 Marca Autor Napisano 9 Marca 7 godzin temu, R_Mazzi napisał: Ja też poproszę o dopisanie jednej sztuki w 1/72 Ok, mam na uwadze . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi