push-up78 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Mam wrażenie, że ten model zasługuje na lepiej dobraną plintę z krótszym prętem montażowym, oraz lepszą aranżację sesji zdjęciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Bardzo ładny. Miłe te małe skale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Zacnie. Te kolorowe wzorki na przodzie to z ręki czy był już wypukły wzorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego W dniu 1.02.2024 o 21:20, winrich napisał: Zacnie. Te kolorowe wzorki na przodzie to z ręki czy był już wypukły wzorek? Z ręki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 23 godziny temu, push-up78 napisał: Z ręki. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Podoba mi się , dobrze dobrałeś kolory . Twarz tez jest fajnie pomalowana . Co mi się od razu rzuciło w oczy to elementy hełmu , tam już poszedłeś na łatwiznę . Światło pada z lewej strony wiec można by jeszcze podbić cały lewy naramiennik . Element pancerza na klacie ten po prawej ma jeszcze bardzo dużo miejsca na jakis free-hand . Myślę ze im więcej detali tym lepiej figurka się prezentuje . Ale twoje prace są coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi