MichalZ Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Cześć, Do zaprezentowania mam model Brytyjskiej ciężarówki AEC Matador. Firma: AFV Club Skala: 1:35 Model w pełni malowany farbami AK Interactive 3rd Generation. Figurka Toro model. Pozdrawiam. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Bardzo dobry model, a przy okazji jako że robiłem ciwilne ciężaróki, widzę tu duży potencjał na zrobienie go na cywila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Czołem! Rewelacja! Nic dodać, nic ująć! Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia (edytowane) Model świetny, bardzo zgrabnie wykonane zakurzenie na szybach i ślady eksploatacji na pustyni, ale bieżnik na wszystkich kołach chyba odwrotnie Edytowane 19 Stycznia przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, Lipstein napisał: Model świetny, bardzo zgrabnie wykonane zakurzenie na szybach i ślady eksploatacji na pustyni, ale bieżnik na wszystkich kołach chyba odwrotnie Dziękuję,opony są poprawnie założone Edytowane 19 Stycznia przez MichalZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Bardzo ciekawa maszyna, eleganckie malowanie. Kierowca jak żywy. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi