Bikernytzu Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) Z chęcią odkupię jeśli komuś zalegają modele italeri w 72ce: Uh-60 blackhawk Hh-60j coast guard Hh-60h seahawk Ew. Wymienię na lotnicze ze swoich zasobów Edytowane 23 Stycznia przez Bikernytzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Takie pytanie, wiem, że nie Italeri, ale czy Hobby Boss nie byłyby lepsze? One chyba właśnie w tych wersjach są dostępne na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia Zdecydowanie wolę italeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia UH-60A Deserthawk (Blackhawk) Hubschrauber 1:72 Kampfhubschrauber in Rheinland-Pfalz - Landau in der Pfalz | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia (edytowane) Zagramanica jest wszystko takie rzeczy na ew. wymianke: Edytowane 25 Stycznia przez Bikernytzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) Dokładam do puli: Modele w rozn6m stanie, niektóre dwa lub trzy w jednym pudełku. proszę pisać, odpowiem, zrobię zdjęcia zawartości na pw. Zamiana również na uh-60mh-60 italeri czy mistercraft . Ew. Zamienię na bilety NBP w ostateczności ... Edytowane 28 Stycznia przez Bikernytzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Co to jest pod tym Niemcem, obok Avii? Miałem to kiedyś. Chyba radziecki produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia "Morski szturmowik" ale co to jest to nie wiem , nie moja epoka jesl8 chodzi o zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia Chyba Yak-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 5 godzin temu, giberes napisał: Co to jest pod tym Niemcem, obok Avii? Miałem to kiedyś. Chyba radziecki produkt. Beaufighter NOVO/Frog 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Zgadza się lata 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Wysłałem zapytanie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi