electromara Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia (edytowane) Witajcie, Oto moja interpretacja Mig'a #65 'Skrzydlatej Polski'. Wygrzebałem z czeluści internetów trochę zdjęć i na ich podstawie malowałem. Na różnych zdjęciach te same elementy miały różne odcienie/kolory w zależności czy były nasłonecznione, czy zacienione, a trzeba było podjąć decyzję Model GWH (late type) nie do końca był dobrze spasowany, być może to jakieś wczesne wydanie, ale detale przyzwoite. W modelu kilka dodatków z Big Ed, pitot Mastera i drabinka DANmodels i kilka własnych detali. Podstawka gipsowa własnej roboty. Model zrobiony już jakiś czas temu, ale teraz dopiero znalazłem chwilkę by się podzielić nim na forum. Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia przez electromara 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Podjęte decyzje były słuszne. Wyszedł CI piękny MiG. Gratuluję udanego projektu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Szkoda, ze zdjęcia małe. Jak polujesz na dyplomy i ordery to daj galerie rok po fakcie. "Skończyłem model jakiś czas temu i nie miałem czasu robić zdjęć.blablabla...." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Świetny Mig wyszedł, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Świetny 29ty w klasycznym malowaniu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Ładny model, bez lipy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi