Bikernytzu Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) Witajcie Po ponad cztero miesięcznych zmaganiach chciałbym przedstawić MH-60M DAP blackhawk z 160tej soar Night Stalkers no. 24367 o znaku wywoławczym "Tango fifthy" Śmigłowiec z okresu po 2010roku. Bazawyjściową był Model Mistercraft w 72ce oczywiście Trochę scrachbuildu oraz kilka własnych żywic , lufa z mastera , kalki Werner Wings, ammo feedery z MiniWorld . Zapraszam Edytowane 28 Stycznia przez Bikernytzu 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Super robota, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Przepiękny Panie Marcinie Ale żeś mi smaka narobił na takiego do muzeum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, Mitrandir napisał: Przepiękny Panie Marcinie Ale żeś mi smaka narobił na takiego do muzeum ... Że rezerwować? Będzie jeszcze mh-60l dap i mh-60m super six one Oraz kilka innych lądowych i morskich smaczków w grafiku produkcyjnym... Edytowane 28 Stycznia przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Bardzo ładny model. Fajnie zrobione dodatki. Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia o ja pierdziele; ale urwał!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 20 godzin temu, Bikernytzu napisał: ... Że rezerwować? Będzie jeszcze mh-60l dap i mh-60m super six one Oraz kilka innych lądowych i morskich smaczków w grafiku produkcyjnym... Jak dla mie może być mówię o rezerwacji. Tylko tabliczkę trzeba będzie zrobić kto jest wykonawcą jak będzie na stole muzealnym stał żeby się nie sugerował ktoś że to mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia Jak go zabierzesz to będzie już Twój przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 4 minuty temu, Bikernytzu napisał: Jak go zabierzesz to będzie już Twój przecież O nie nie Nie tędy droga będzie tylko u mnie w muzeum. Nadal wykonawcą i autorem przeróbek wszelkiej maści będziesz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Super model, zwłaszcza gdy się wie ile trzeba było dorobić Tempo prac tez zacne jak dla mnie Czekam na kolejne - trochę szybciej, bo pewnie masz kopie z żywicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 19 minut temu, Kon_Bar napisał: Super model, zwłaszcza gdy się wie ile trzeba było dorobić Tempo prac tez zacne jak dla mnie Czekam na kolejne - trochę szybciej, bo pewnie masz kopie z żywicy Na dodatek dostępną, jak byś chciał szybciej swojego zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Suuuper, a jak jeszcze weźmiemy pod uwagę materiał wyjściowy , to rewelacja !!! dodatki w postaci karabinów, kabelków itp robią robotę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi