electromara Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Witajcie, Przedstawiam moją interpretację korsarza. Zestaw Tamiya z ich kalkami + techmod, blszki/podstawka/kiepskie figurki od eduard, ptactwo emp3d, malowane gunze. Pozdrawiam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego W temacie samolotów pokładowych specjalistą nie jestem, ale robota podoba mi się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Fajny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smutny Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Widziałem zdjęcia Putina nurkującego, strzelającego, jeżdżącego konno itd., ale nigdy jako pilota Corsaira. Bardzo fajna dioramka. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Fajnie to wygląda, nie wiem czy opierałeś się na "kwitach" w kwestii obić ale brawo... za odwagę i efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 2 godziny temu, RogerM napisał: nie wiem czy opierałeś się na "kwitach" Pewnie ktoś wiedzący wypowie się merytorycznie ale jako laik nie mam pewności, czy skrzydła składano przed zdjęciem rakiet. Żeby nie było wątpliwości - praca mi się podoba, a to pytanie jest tylko po to, żeby uzupełnić (moją) wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) U.S.S. Bunker Hill Edytowane 3 Lutego przez greatgonzo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electromara Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego 11 godzin temu, RogerM napisał: Fajnie to wygląda, nie wiem czy opierałeś się na "kwitach" w kwestii obić ale brawo... za odwagę i efekt. Widziałem masę zdjęć, nawet 'tego egzemplarza' i na zdjęciach są oczywiście 'ładniejsze' i właściwie dlatego napisałem że to moja interpretacja Trochę to jest wypadkowa wpadek podczas kładzenia kalek, ale słyszałem też opinie że tego typu 'uszkodzenia' nie są niemożliwe... ale to temat rzeka Generalnie bardziej skupiałem że na fajnym wyglądzie w gablotce niż na merytoryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 2 godziny temu, electromara napisał: Generalnie bardziej skupiałem że na fajnym wyglądzie w gablotce niż na merytoryce Według mnie cel został osiągnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi