Trojan Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Modeli już dawno nie mam a przed chwilą odgrzebałem jedyne fotki. Wykonane kilka lat temu w przerwie pomiędzy samolotami a rozdane dzieciakom. Proszę nie nabijać się z zderzaka szarego Focusa - sam nie do końca wierzę ale wtedy sprawił mi wielką frajdę. Oświetlenie diodowe wykonane na zamówienie przez kolegę. Mam dostęp do atelier więc fotki mocno wystylizowane Mam nadzieję, że niebawem pochwalę się Mustangiem Shelby GT350, który zakurzony tęsknie zerka z półki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Ten grafitowo-pomarańczowy bardzo mi się podoba Bazą dla nich były modele Tamiya?? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Bazą dla nich były modele Tamiya?? Tak. Kupione za grosze na Alledrogo + waloryzacja samodzielnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Mi się podoba ten grafitowy ( pomijajac cały body kit ) fajnie wykonane foty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Trojan Nie no autka spoko ale ,daj obadac tego miga wygląda bajerancko ,DOMAGAM SIĘ FOTEK KONIECZNIE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 daj obadac tego miga Kiedyś były fotki na konkurencyjnej stronie(forum) ale teraz nie wiem co z nimi. Oryginalne fotki gdzieś się zapodziały Zresztą ja ostatnio kompletnie nie mam czasy na modelarstwo. Czeka na swoją kolej kupę samolotów - wyzwań. Stąd odskocznia w stronę motoryzacji. Poszperam jeszcze, może coś znajdę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartini Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Oba są fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Fotki wyszly kapitalnie. Gratulki dla fotografa. Modele prezuntuja sie rownie ciekawie. Inne spojrzenie na poczciwa "Foke". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t310 Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 nie wiem co wy chcecie od tego zderzaka mi sie bardzo podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 no zderzak wymiata, serio serio:) wreszcie jakiś inny niż wszystkie gotowe bodykity:) RISPEKT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid xd Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 A mi się wszytkie podobają,Tylko pozazdrościć;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts