Trojan Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Modeli już dawno nie mam a przed chwilą odgrzebałem jedyne fotki. Wykonane kilka lat temu w przerwie pomiędzy samolotami a rozdane dzieciakom. Proszę nie nabijać się z zderzaka szarego Focusa - sam nie do końca wierzę ale wtedy sprawił mi wielką frajdę. Oświetlenie diodowe wykonane na zamówienie przez kolegę. Mam dostęp do atelier więc fotki mocno wystylizowane Mam nadzieję, że niebawem pochwalę się Mustangiem Shelby GT350, który zakurzony tęsknie zerka z półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Ten grafitowo-pomarańczowy bardzo mi się podoba Bazą dla nich były modele Tamiya?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Bazą dla nich były modele Tamiya?? Tak. Kupione za grosze na Alledrogo + waloryzacja samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Mi się podoba ten grafitowy ( pomijajac cały body kit ) fajnie wykonane foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Trojan Nie no autka spoko ale ,daj obadac tego miga wygląda bajerancko ,DOMAGAM SIĘ FOTEK KONIECZNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 daj obadac tego miga Kiedyś były fotki na konkurencyjnej stronie(forum) ale teraz nie wiem co z nimi. Oryginalne fotki gdzieś się zapodziały Zresztą ja ostatnio kompletnie nie mam czasy na modelarstwo. Czeka na swoją kolej kupę samolotów - wyzwań. Stąd odskocznia w stronę motoryzacji. Poszperam jeszcze, może coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Oba są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Fotki wyszly kapitalnie. Gratulki dla fotografa. Modele prezuntuja sie rownie ciekawie. Inne spojrzenie na poczciwa "Foke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 nie wiem co wy chcecie od tego zderzaka mi sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 no zderzak wymiata, serio serio:) wreszcie jakiś inny niż wszystkie gotowe bodykity:) RISPEKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 A mi się wszytkie podobają,Tylko pozazdrościć;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi