Barthass Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Model cud malina, prezentuje się naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 pieknie,swietne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Teraz jeszcze tylko jakiś fajny brudzing i będzie cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 9 Listopada 2009 Autor Share Napisano 9 Listopada 2009 No ok to tak w skrócie co się działo... 1. dodałem zapinki na płaszczach, 2. nałożyłem sido, 3. kalki, 4. Pomalowałem detale, 5. kolejna warstwa sido, 6. Wieża zaliczyła lądowanie na podłodze 7. Naprawa uszkodzonych elementów (skrzynia, lufa z celownikiem, miernik siły wiatru, karabin), 8. wash, 9. detal figuranta Chce się spiąć i wystawić go na konkursie 28-29 listopada w Warszawie. zostało mi już tylko brudzenio-kurzenie, wizjery i figurant więc jestem dobrej myśli... chyba że znowu będzie lądowanie na podłodze CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 No to tak na zaostrzenie apetytu przed Galerią. Pierwsi końcowy efekt zobaczą uczestnicy na konkursie 28 listopada w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Super to wygląda . Pierwsi końcowy efekt zobaczą uczestnicy na konkursie 28 listopada w Warszawie Będziesz wystawiał z podstawką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 Będziesz wystawiał z podstawką? No chciałbym z podstawką ale nie wiem czy mogę tak wystawić w kategorii pojazdów 1/35, czy raczej w kategorii dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Dlugo skladany do kupy, ale wyglada naprawde fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Będziesz wystawiał z podstawką? No chciałbym z podstawką ale nie wiem czy mogę tak wystawić w kategorii pojazdów 1/35, czy raczej w kategorii dioramy Oczywiście możesz go wystawić w pojazdach wojskowych lub dioramach, jednak w pojazdach wojskowych będzie oceniany sam pojazd bez podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Wszystko fajnie, tylko napisz jak zrobiłeś ten brud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 Wszystko fajnie, tylko napisz jak zrobiłeś ten brud. Brud zrobiłem najpierw poprzez zrobienie biedroneczki z farb olejnych (czarna, czerwona, piaskowa, biała, żółta, zielona), a następnie zmywałem ją thinnerem MIGa. Po tym zabiegu pobawiłem się troszkę psikawką i naniosłem głównie na tył jak widać na zdjęciach mix humbroli 29+121 w stosunku 1:1 dość mocno rozcieńczony wamodem. Jeszcze chyba rzucę na niego troszkę pigmentu? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Piękny. Tylko na tej podstawce nie widać, że zawieszenie ruchome. Ja jeszcze trochę muszę poćwiczyć, nim dojdę do takiego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 20 Listopada 2009 Autor Share Napisano 20 Listopada 2009 Piękny. Tylko na tej podstawce nie widać, że zawieszenie ruchome. Ja jeszcze trochę muszę poćwiczyć, nim dojdę do takiego poziomu. W galerii postaram się pokazać, że jednak troche widać to ruchome zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 30 Listopada 2009 Autor Share Napisano 30 Listopada 2009 Zapraszam do GALERII... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi