jonnym Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Scaniafan masz racje z tymi deklami. A nawet probowalem kiedys takich rozwiazan ale w MANku juz nie bede tego zmieniał-chce go juz skonczyc bo czeka nowy projekt. Wszystkim , ktorzy chca miec dekle polecam rozwiazanie kolegii. Moje dekle sa wypukłe i dlatego majcie co do nich wątpliwosci- ja tez ale juz to zostawmy...Pozdrowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Man wygląda ładnie, świetnie wyszło Ci malowanie kabiny! Za to tylko to coś czerwone w zawieszeniu naczepy razi w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 To amortyzatory, fakt nie powinny, być czerwona, dał bym czarny mat. Ale malowanie kabiny, jest bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Tak to amortyzatory jak to nazwałes. cala naczepa jest robiona w oparciu o zdjecia ze stronki SCHMITZa. jezeli dobry link to tu bedzie http://www.cargobull.com/files/com/filemanager_files//Neufahrzeuge/Koffer/Sattelauflieger/S_KO_Configurator_GB.pdf a jak nie to tu jest wszystko co trzeba, po prawej plik do sciagniecia http://www.cargobull.com/en/catalog.php?catalog_id=12&page_id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Tak to amortyzatory jak to nazwałes. cala naczepa jest robiona w oparciu o zdjecia ze stronki SCHMITZa. jezeli dobry link to tu bedziehttp://www.cargobull.com/files/com/filemanager_files//Neufahrzeuge/Koffer/Sattelauflieger/S_KO_Configurator_GB.pdf a jak nie to tu jest wszystko co trzeba, po prawej plik do sciagniecia http://www.cargobull.com/en/catalog.php?catalog_id=12&page_id=1 fakt, amortyzatory sa czerwona, a mocowanie osi srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 tiaa ale ten srebrny troche mnie raziił i zostałem przy czarnym...hehe Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 No przepraszam, nie myślałem że robią teraz czerwone amortyzatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2009 Po długiej przerwie mala aktualka. Bardzo powoli ale cos sie ciagle dzieje. Calosc juz prawie skonczona teraz tylko dodatki dojda- rury i halogeny na gorze i rura na dole, panel na kable z tylu,antena cb i pare innych dodatkow. sorki za jakosc zdjec. created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Bardzo fajny Man. Niby taki zwykły ale jednak inny niż wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Troche nie za mała ta taliczka z imieniem??? ale model ogólnie prezentuje się bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Dokładnie ta tabliczka mogła by być troche większa... Ale ogólnie to pogratulować modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Tabliczka z imieniem wcale nie musi być wielkosci tablicy rejestracyjnej, w realu za szybą też mam mniejszą. Wydaje mi się, czy to tylko złudzenie ale pasy na boku kabiny wyglądają jak by poszarpane a wcześniej były równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Wydaje mi się, czy to tylko złudzenie ale pasy na boku kabiny wyglądają jak by poszarpane a wcześniej były równe Może to efekt próbkowania zdjęcia przy zmianie rozmiaru / rozdzielczości? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Świetny Manik Bardzo czysto posklejany i pomalowany Wiadome czekam na końcową galerie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Piękny Maniek, świetna robota . Andrzeju to wina kiepskiej foty ( popatrz na błotniki, międzyosiówki) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 A ja mam pytanie jak wykonałeś listwy pod osłonami miedzy osiowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2009 Tak to wina fotek cos zle zrobilem i je poszarpalo nie wiem czemu....tabliczka wcale nie jest taka mala- na tym zdjeciu tak jakos wyszla....kolege trucker93 zapraszam na strone 1 jak zaczynalem model- tam jest zdjecie jak to jest wykonane.nic trudnego. w razie pytan prosze gg...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 Dzis sie wybralem do pobliskiego sklepu kosmetycznego i znalazlem w ozdobach na wesele kilka rodzaji ozdob ktore sie nadala na swiatla- tego jest pelno.przyklad 3 ktore moge uzyc na dolna rure pod kabina.prosze o rade. created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Wg mnie to te prostokątne z lewej lub te z prawej. Te w środku wydają się trochę za małe. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 To coś okrągłe po prawej ,a jak nie to prostokąty z lewej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Zdecydowanie te z lewej - podobne lampki jak Kelsa montuje w swoich rurach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Jezeli chodzi o Mana to dzis jest nieoficjalny koniec. Zdjecia robione na szybko. Zostala mi do zrobienia naczepa. created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Niezły Manik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Na szczęście pasy na kabinie są równe, a już tak jak wcześniej pisałem bałem się, że są poszarpane. Manik prezentuje się bardzo ładnie - gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Model fajnie, czysto wykonany pewnie ładnie prezentuje się na półeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi