reggy Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Witajcie, chciałbym wam przedstawić galerię z mojego drugiego modelu okrętu, tym razem podwodnego. A teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Miodzio Czym robiłeś rdzawe zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 świetny, nic dodać nic ująć. Xtra model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Genialne !!!!!!!!!! ten model to po prostu cudo ... malowanie powalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Obłęd ,po prostu cudeńko! Czym zrobiłeś zacieki rdzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 świetny, bardzo mi się podoba, cieniowanie i ślady eksploatacji do pozazdroszczenia Jędrek ps. zastanawiają mnie tylko rdzawe zacieki w podwodnej części kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Świetny, po prostu genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 zastanawiają mnie tylko rdzawe zacieki w podwodnej części kadłuba Może go wyciągnęli z wody i tak zostało... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Zacieki to chyba farby olejne dla plastyków? Cudeńko :piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Wow! Reggy, nie wiedzialem, ze plywadla tez Cie kręcą. Swietny efekt i bardzo efektowne zdjecia (podoba mi sie cien na pierwszym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 świetny razem z typem VII to mój najulubieńszy u-bocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 O fak! Model jak z książki. Super wykonanie, zazdroszczę umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFAJNE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi