Konrad-Ciba Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca (edytowane) Dzień dobry. Prezentuje galerię najnowszego, ukończonego modelu jakim jest wyżej wspomniany czołg. Dodatków jest masa, większości nawet nie pamiętam więc pominę ten wątek. Jaki model, każdy widzi. Czekam na opinie, ja jestem zadowolony. Pozdrawiam. K. Edytowane 7 Marca przez Konrad-Ciba 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Jak zwykle u Ciebie - świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Wygląda rewelacyjnie! Świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Śliczny. Z czystej ciekawości chciałbym zapytać o Orterkompass: czy udało ci się dokopać do jakichś zdjęć czwórek z nim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca Dziękuję. Co do kompasu to nie udało się bo nawet nie szukałem. Do drugiego, zimowego Beoba też wsadzę ten kompas tylko inny - niższy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Masz rękę do tych czołgów fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca Dziękuję i zapraszam do warsztatu na kolejne zmagania z czwórkami. Nowe posty za dwa dni. Przed zmianami nocnymi w pracy po prostu nie robię modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Czekamy jak na następny odcinek ulubionej telenoweli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Brud i roślinki na podwoziu, jakby dopiero ze stepu wyjechał. Szacun, bardzo przekonywujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca Dziękuję. Przerobiłem jedno ze zdjęć na czerń i biel. Także i zdjęcie z epoki jest. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca (edytowane) Naliczyłem tylko 137 podobnych zdjęć tej czwórki od etapu camo , na warsztacie i tu w galerii, może i to komuś mało , to 138 bo czarno białe jeszcze Edytowane 6 Marca przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca 26 minut temu, Evildead napisał: Naliczyłem tylko 137 podobnych zdjęć tej czwórki od etapu camo , na warsztacie i tu w galerii, może i to komuś mało , to 138 bo czarno białe jeszcze Dobrego nigdy za wiele. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca Wprowadziłem jeszcze kilka poprawek. Zrobiłem nowe zdjęcia, o wiele bardziej oddające model. Post edytowany. Teraz już ostatecznie model ukończony i biorę się za inne. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Czym robisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca Godzinę temu, WPR napisał: Czym robisz zdjęcia? Sony A6000 z zestawowym obiektywem. Po obróbce w PS nawet to gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Świetny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Dziękuję. Wasze opinie są dla mnie motorem do dalszych działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca A jakiego obiektywu używasz? Masz macro do zdjęć też? Czy tylko mocno przycinasz zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca (edytowane) 12 godzin temu, patrykd napisał: A jakiego obiektywu używasz? Masz macro do zdjęć też? Czy tylko mocno przycinasz zdjęcia. Nie mam obiektywu makro. Używam tego zestawowego 16-50 i jest on dobry nawet do zdjęć szczegółowych. Dobre oświetlenie, dłuższy czas, maksymalna przysłona, statyw i jak wspomniałeś kadr już w programie. Jedyne co to bym dokupił sobie do tego lampę błyskową i zobaczył jak to pracuje. Kusi mnie nawet na jakąś nowszą wersje tej Alfy ale drogie są, nie wiem czy na moje amatorskie potrzeby. PS Link do zestawu: https://www.mediaexpert.pl/foto-i-kamery/aparaty-fotograficzne/aparaty-z-wymienna-optyka-bezlustrowce/aparat-sony-alpha-a6000-ilce-6000-czarny-obiektyw-16-50mm Edytowane 12 Marca przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi