R+ Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Trzeba by się wziąść za jakiegoś amerykańskiego COE... Jest to mój pierwszy model z tej firmy i coś czuje że nie ostatni A oto zawartość: Malowanie też już sobie jako tako wypatrzyłem, któreś z tych: + Jeszcze musze zrobić coś podobnego do tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Fajny model Też miałem go kupić, ale u mnie to już staje się chorobliwe i trzeba było dać sobie na wstrzymanie No to siadam w fotelu z i pilnie obserwuję reację z jego budowy. Ps. Czyżbyś miał zamiar podpiąć dwie naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Dzięki Bogu na niego nie licytowaleś A co do naczepy to mam zamiar kupić 48 i na dwie 24/28 przerobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2006 No dziś oprócz tego, że zamiast bordowego kupiłem niebieski zrobiłem to (sory za jakość zdjeć): no i wyschło już moje cudeńko co prawda w rzeczywistości o wiele gorzej sie prezentuje: A jutro trzeba by poprawić te drzwi i troche poszpachlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Drzwi robisz na zawiasach czy będą zamontowane na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Nie po to je wycinałem żeby były ot tak sobie w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Będę bacznie obserwował, gdzie kupiłeś to GMC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Widzę że nikt tu nie pisze, a przy okazji jak idzie ci z GMC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Od ostatniej relacji mineło dwa tygodnie, napewno coś juz zrobiłeś - dawaj fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Jeśli będziesz robił ruchome drzwi to mozesz opisac tutaj swój sposób ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Musiałem wyjechać na przymusowe wczasy to nic nie zrobiłem ale dam to co ostatnio zrobiłem Jeśli będziesz robił ruchome drzwi to mozesz opisac tutaj swój sposób ?? Gdziś tu na forum była podana strona jakiegoś Niemca jak on to robił, będe robić podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Sierpnia 2006 Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Zauważyłem, że nie nakleiłeś kalkomani z pudła, co to za pasek jest na kabine - namalowałeś go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Malowane, ale jeszcze drobnych poprawek wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 Jestem zdecydowanie na TAK Rama wygląda dobrze, a pasek na kabinie jest bardzo bardzo PS Muszę edytować posta, bo zapomniałem dodać, że to jest w ogóle super model. Miałeś szczęście że Tornado nie licytował, ale też dlatego, że ja wtedy byłem bez kasy, bo napewno bym o niego walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 Ładnie namalowany ten paseczek a poprawki - one zawsze są ;). Powodzenia i czekam na kolejne mody ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 1 Września 2006 Autor Share Napisano 1 Września 2006 Dzieki Kolejne zmagania tym razem z kołami za mna, w życiu sie nie namęczyłem tyle co tutaj. W modelach italerki i revela wszystko leciutko szło, a tu na siłe no ale koła są na swoim miejscu a tutaj fotki (na żywo to jest ciemniejsze): I tak zupełnie przy okazji: Jakie silniki montowano do tych maszyn i czy to co tu jest to jest cat? Z góry dzieki. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Z tego co wiem, większość tych samochodów miało montowane silniki Detroit V8. Detroit V8 turbodoładowany z 550 KM z 92 roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Jeszcze ciemniejsze? I tak ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 AMT robi koła do bani, opony też nie sa najlepsze, ale i tak są lepsze od plastików, które na początku robiła italerka. Silnik będziesz cały malował, czy zostawisz chromy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 1 Września 2006 Autor Share Napisano 1 Września 2006 Z oponami to prawda źle sie trzymają nawet na revelowskich felgach a z silnikiem się zastanowiam, poszukam troche fotek na jego temat chociaż żal takie pikne chromy malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 http://www.techcom.com/cutaways/gallery/03_002_01.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 1 Września 2006 Autor Share Napisano 1 Września 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Pieknie Ci to wychodzi. Ale faktycznie oponki nie wyglądaja na najlepsze. Mysle że jak orginał to będzie trzeba zamalować te piękne chromki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Od czego się ma maniaka trucków na forum :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Pomimo tych zmagań o których piszesz bardzo ładnie sobie ze wszystkim poradziłeś. Mnie się podoba, czekam więc na silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi