Kabanos Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Witajcie! Oto przedstawiam moją kolejną ofiarę.. (biedny..) T-55a Tamiya, w Polskim malowaniu i kalkach. Model malowany farbami Tamiya, pędzlem. Niestety producent nie postarał się przy pakowaniu, i brakowało jednego koła napędowego.... Oto zdjęcia: (sorki za tło...jedyne jakie miałem pod ręką) Moje pierwsze skromne próby wykonywania obić i "suchego pędzla. Gąsienice gumowe, brudzone pigmentami firmy Talen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 fajny bo polski do obic miałeś za gęstą farbę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Fajny sam klepie teciaka Ale zalałeś superglue linkę holowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Bardzo fajny model, ładnie pomalowany. Obicia całkiem niezłe. Suchy pędzel także. Z tym kołem to przykra sprawa, ale widzę, że jakoś z tego wyszedłeś. No i w Polskim malowaniu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Podoba mi się osłona działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Bardzo ładny. Przypomina mi stare dobre i czasami nie dobre czasy. Miałem sporo takich w batalionie i niekiedy stały też bez jednego koła napędzającego jak ten. Okurzony i ubrudzony bardzo subtelnie tak jak faktycznie było. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Mimo malowania pędzlem bardzo pozytywny efekt. Bardzo naturalnie wyszła brezentowa osłona działa. Tylko tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Mimo malowania pędzlem bardzo pozytywny efekt.Bardzo naturalnie wyszła brezentowa osłona działa. Tylko tak dalej Pierwotnie osłona armaty miała kolor oliwkowy i błyszczała a potem robiła się prawie ciemno piaskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Mi też się podoba. Duży plus za polskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Dzięki za komentarze, szczególnie tak pozytywne:) Hmm.. Co ma gęstość farby do obić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 to tylko moje odczucie obicia to nic innego jak zdrapana farba, a jeżeli ślad obicia jest grubszy niż warstwa farby kamuflażu to trochę dziwnie wygląda, ja obicia robię szarą pactrą wymieszaną z wodą pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi