eldiabllo Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Jak już mówiłem model super, ale nie dało się lepiej wyprowadzić łączenia szkła kokpitu z resztą kadłubu? Trochę psuje to wygląd całości a pracy masę było włożone do samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca No to muszę zrobić galerię dla "1403" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca (edytowane) 7 minut temu, eldiabllo napisał: Jak już mówiłem model super, ale nie dało się lepiej wyprowadzić łączenia szkła kokpitu z resztą kadłubu? Trochę psuje to wygląd całości a pracy masę było włożone do samolotu. Próbowałem zrobic imitacje takiego wzmocnienia czy też nakładki dookoła tego elementu. Faktycznie na fotka wygląda trochę grubo niż w realu. Spróbuję to jeszcze poprawić na ile się da. A samo oszklenie wymieniłem na vacu dla lepszej przeźroczystości. Edytowane 8 Lipca przez zenek_65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 14 minut temu, zenek_65 napisał: Próbowałem zrobic imitacje takiego wzmocnienia czy też nakładki dookoła tego elementu. Faktycznie na fotka wygląda trochę grubo niż w realu. Spróbuję to jeszcze poprawić na ile się da. A samo oszklenie wymieniłem na vacu dla lepszej przeźroczystości. No jest lekkie wzmocnienie , ale chyba w 72 raczej niewidoczne . Niewiem jak to wygląda z bliska jedynie na podstawie tych zdjęć co dałeś tak mi się wrzuciła w oko ten element. Ogólnie czapka z głowy , znając model a efekt końcowy klasa, o środku nie wspominam bo to wisnienka na torcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca Poprawiłem - to były zadziory farby po usunięciu masek. Przy okazji muszę poprawić kilka linii podziału, bo za bardzo wytarty został wash. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca Zajebista robota, pamiętasz może kolory farb jakich użyłeś do kamo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 11 Lipca Autor Share Napisano 11 Lipca Godzinę temu, dorian1997 napisał: Zajebista robota, pamiętasz może kolory farb jakich użyłeś do kamo? No przecież Kamuflaż: Bilmodel: 073, 388 Tamiya xf26+xf28 (3:2) Osłona radaru: revell 48+14 (7:3) Wnętrze: Bilmodel: 067, 086, 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 11 Lipca Autor Share Napisano 11 Lipca (edytowane) Przyszedł czas rozpocząć pracę nad wnęką podwozia przedniego. Udało mi się znaleźć kilka fotek na jakiś wschodnich forach. Nie za dużo widać, ale jakiś punkt wyjścia jest. Dodam tylko, że jest możliwość otwarcia klap podwozia przedniego i głównego na ziemi. Edytowane 12 Lipca przez zenek_65 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 14 Lipca Autor Share Napisano 14 Lipca Ogólna bryła wnęki podwozia przedniego zrobiona. Teraz pozostaje upchnąć w niej kilka cięgien, dźwigni i siłowników czyli elementy mechanizmu zespołu wciągania goleni. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca Super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi