winrich Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia (edytowane) W planach miało być coś innego, ale potrzebowałem czegoś na prezent. Po raz kolejny zaskoczony jestem jakością wydruków. Praktycznie nie widziałem różnicy w malowaniu, w porównaniu ze zwykłą żywicą. Edytowane 4 Kwietnia przez winrich 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia malowanie rewelacja - szczególnie skała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Asparanoiks... Jak żywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 10:30, zaruk napisał: Asparanoiks... Jak żywy. On Ci zaiste jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Super. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Piękności, Ja mam w składzie podobnych, Ścibora, krasnoludów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Dzięki za miłe słowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Powiem tak: nie rozumiem tych krasnali i nikt mnie do tego nie przekona. Rozumiem "na prezent" i DOCENIAM warsztat. Podziwiam pierwszorzędny efekt i umiejętności. Panowanie na kolorem - level expert. BRAWO. Wspaniała praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia @GerdDzięki, fajnie, że się podoba. A krasnale? no cóż, albo się ich lubi albo nie. W każdym razie, następna praca będzie zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia 18 godzin temu, winrich napisał: @Gerd każdym razie, następna praca będzie zupełnie inna Trzy gobliny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi