KFS-miniatures Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Ławoczkin La-5 Late z Clear Prop Models w 1/72 . Mimo, iż nie pozbawiony pewnych wad, to jednak bardzo miły w budowie. Choć ze względu na specyfikę konstrukcji (czytaj - ubóstwo detali na poszyciu) nie do końca łatwy i oczywisty w kwestii malowania i wykończenia. Co do szczegółów tego ostatniego, to mamy do czynienia z debatami rabinów na ich temat. Ja wybrałem taką interpretację: Model, jak wszystkie opracowania CP, choć naprawdę najwyższej próby, to jednak wymagający niemałej uwagi podczas montażu, o czym przeczytać można w relacji z jego budowy Natomiast relację z malowania i brzydzenia trafiła do drugiej części artykułu 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Świetny, zielone serce mocno do mnie przemawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia Do mnie również identyfikacja tego serduszka jako emblematu JG 54. W sumie szkoda, ze zestawowych kalkomania nie ma wariantów kolorystycznych tego elementu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi