krzychu-onisk Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 uczcijmy minutą ciszy tą szlachetną wieże... XD ale to naucz małego: "nie wolno dotykać modeli wujka!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 jakie to szczęście być jedynakiem i nie mieć jeszcze rodziny XD co do samej wieżyczki to chyba nic 'poważnego, nie do naprawienia' się nie stało? w sensie kształt został pierwotny? bo jak i tak zamykasz to wnętrze jest nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 Bryła wieży jest cała i zdrowa tylko najbardziej szkoda mi wnętrza. Jak już napisałem kilka ważnych i trudnych do dorobienia części przepadło więc nie pozostaje mi nic innego jak zamknięcie włazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 mój młodszy o kilkanaście lat brejdak jest przyzwyczjony do nietykalności modeli. Pamiętam jak przypadkiem zrzucił ze stołu wieże od tygrysa (wieży nic się nie stało). Ach, ten strach w jego oczach, aż nie mogłem powstrzymać uśmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 looo maly heretyk,swietokradzca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 looo maly heretyk,swietokradzca SmilePrawie jak ten dzieciak z konkursu....niszczyciel kartonowego F-14 i niedoszły pogromca lokomotywy złożonej z miliona metrów kwadratowych papieru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 dla mnie to codzienność, pamietam zabuliłem kiedyś KV-2, to moja malusieńka, słodka, kuzyneczka mi powyrywała części, dobrze że nie połknęła, ale na szczęście jej kochany tatuś , ale kadłub wyglądał jak bo nalocie dywanowym,wujek oddał kasę,Chudziutki w pełni się rozumiem, i w całkowitej pełni popieram Twój gniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 No niestety dzieciaki jak zobaczą model to myślą, że to zabawka i robią z nimi co tylko się da. Przed chwilą z wielkim bólem w sercu zamknąłem wieżę przez co po skończeniu modelu przedział kierowcy będzie całkowicie zakryty, a szkoda bo trochę pracy w niego włożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 Jak dobrze pójdzie to jutro dostanie warstwę podkładu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Suuuper!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 ej, fajowy :P ułam mu błotnik, dobrzeeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 Błotniki zostaną całe Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 wszystko ładnie, czysto itd. choć "śmisznie" wygląda na czterech kółkach XD a to małe szare "CHYBA" to co oznacza? :P a może jednak a właśnie, jakąś scenerie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Błotniki zostaną całe, a co do scenerii to jeszcze się nad tym nie zastanawiałem ale kto wie... Dzisiaj model dostał podkład: I oczywiście nie obędzie się bez poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 black!!! ładne pokrycie, więcej nie mam co pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Akryl Agamy + Thinner Tamiyi = bajka Następnym razem muszę spróbować z Mr. Colour Thinnerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Teraz najlepsza część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Trochę się nudziłem przed chwilą więc poskładałem gąski: Niestety i tutaj pojawiają się wszechobecne ślady po wypychaczach I w tym momencie coraz poważniej zastanawiam się nad pewną scenką a mianowicie T-34 w wersji "Chochoł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Zabłoć i tyle. Albo zalej jakimś surfacerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Zabłoć i tyle. Albo zalej jakimś surfacerem. Tak, trochę błota z bagien Prypeci uratuje sprawę A poza tym fajnie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No co ty, idzie super, a błoto (szpachla) czyni cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Nie wiem co mnie podkusiło żeby nałożyć plamy kamuflażu Razem z maskolem odeszły dosyć spore płaty farby i to nie pierwszy raz Wczoraj po nałożeniu pierwszej warstwy było to samo- płaty farby odeszły razem z taśmą Tamiyi i zaraz po tym szybko to poprawiłem zielonym kolorem. Dzisiaj powtórka z rozrywki z tym, że farba odeszła w innych miejscach: Już nie mam siły do tego modelu, najwyraźniej opatrzność nie chce żebym go skończył i w tym momencie oficjalnie się poddaje Model ląduje w pudełku w najgłębszym i najciemniejszym zakamarku szafy. W końcu trzeba dbać o swoje zdrowie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 płaty farby odeszły razem z taśmą Tamiyi hmmm... a model przed malowaniem oczywiście był odtłuszczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Odtłuszczony, nałożony Surfacer potem czarna farba i warstwa zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi