jawor84 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja (edytowane) Hej, Chciałbym przedstawić Wam model Łosia ze stajni IBG. Wykonałem go już jakiś czas temu, chyba na przełomie lipca i sierpnia ubiegłego roku. Jest to mój pierwszy model malowany aerografem. Podczas pracy użyłem niebieskiej Hataki i była to nie lada przeprawa Sam model wykonany prosto z pudła, bez żadnych dodatków, w malowaniu 17 Eskadry Bombowej. Zapraszam do oglądania Edytowane 2 Maja przez jawor84 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Tak na przyszłość: hataka niebieska jest do pędzla, pod aero to pomarańczowa. Co do modelu: czy na lotkach zostały jamki skurczowe (zdj. 3) i co mu tam tak muchy napstrzyły jak nie przymierzając na portrer Najjaśniejszego Pana w knajpie pana Palivca (dwa ostatnie zdjęcia). Po za tym pracę uważam za udaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Tak jak wspomniał @Baas ArK, niebieskie Hataki zostaw sobie na podmalówki pędzelkiem, bo do są przeznaczone. A Łoś bardzo przyjemny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja 6 godzin temu, Baas ArK napisał: czy na lotkach zostały jamki skurczowe (zdj. 3) Tak 6 godzin temu, Baas ArK napisał: co mu tam tak muchy napstrzyły jak nie przymierzając na portrer Najjaśniejszego Pana w knajpie pana Palivca (dwa ostatnie zdjęcia). Autorska próba oddania syfu które koło rzuca na kadłub A co do niebieskiej Hataki to niby człowiek wiedział a jednak się łudził. Przy następnym modelu używałem już AK RC i malowało się bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Bardzo ładne panele podłogowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi