bigmodel Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca W tzw "między czasie" odlałem mocowania foteli.. Mocowania foteli częściowo już zmontowane, same ramiona są włożone na sucho. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Kosmiczny warsztacik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia Testuje sobie markery z AK na fotelach i pociskach. Łuski pocisków malowane Alcalaid ALC-108. Najgorsze przed mną, malowanie pasków oznaczeń na pociskach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Prace powoli idą do przodu, maskowanie, malowanie i tak cały czas. W między czasie, dotarły brytyjskie skrzynki z EMP3D oraz wygrzebałem z czeluści magazynku stare żywiczne skrzynki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Jest na co patrzeć. Mam nadzieję że ten uda ci się doprowadzić do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Października Autor Share Napisano 27 Października 11 godzin temu, bazylms napisał: Jest na co patrzeć. Mam nadzieję że ten uda ci się doprowadzić do końca. Dzięki. Plan jest taki, żeby Achilles był gotowy, na przyszłoroczny Wrocław Model Show. Wnętrze mam już gotowe w 80 %. Nie wiem, czy nie będę musiał zlecić, wytrawienie zapinek do pasków mocujących amunicje. No i malowanie pasków oznaczeń typu amunicji, to jest droga przez mękę. Zmontowanie w całość, to też będzie zabawa. Parę ciekawostek wyszło przy okazji, ale o tym jak przyjdzie na to czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Października Autor Share Napisano 27 Października Jedna taśma gotowa do malowania, dołożę jeszcze z 1-2 ogniwa. Ale to będzie wiadomo, jak się ustawi koło napinające. Druga taśma w 3 kawałkach, już pomalowana i gotowa do spięcia w całość. Wózki jedne przyłożone na sucho do wanny kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Chyba się przesiądę na skalę 1/16 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Października Autor Share Napisano 27 Października 51 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Chyba się przesiądę na skalę 1/16 .... Twoja karta płatnicza nie będzie tego lubić Gąsienica nr 2, psiknięta XF-85, czeka na montaż. Dwa krótkie kawałki gąsienic, po pudrowane pigmentem - Track Brown XT Dark z VMS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października 4 godziny temu, bigmodel napisał: Twoja karta płatnicza nie będzie tego lubić Nie piję, nie palę, na tacę nie daję to dam radę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 1 Listopada Autor Share Napisano 1 Listopada Powoli montuje w całość wnętrze. Zamek armaty + osłona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada W dniu 27.10.2024 o 07:44, bigmodel napisał: malowanie pasków oznaczeń typu amunicji, to jest droga przez mękę a kalka nie będzie lepszym pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 9 Listopada Autor Share Napisano 9 Listopada W dniu 7.11.2024 o 15:51, Lipstein napisał: a kalka nie będzie lepszym pomysłem? Tylko żeby ktoś jeszcze takie kalkomanie robił. Z oznaczeniami i napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada Ojojoj, masz rację..... Myślałem o zrobieniu z kolorowej kalki samych pasków na pociskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi