Erni Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 (edited) Po miesiącu codziennej pracy przy budowie nareszcie diorama skończona. Całośc w skali 1/35 o wymiarach 45/35 cm. Edited May 29, 2024 by Erni 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Świetna diorama. Wymiata. Podoba się. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krn78 Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Zgadzam się z Endrju. Przy okazji, ten "miesiąc codziennej pracy", to sama diorama, czy diorama plus modele? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted May 30, 2024 Author Share Posted May 30, 2024 2 godziny temu, krn78 napisał: Zgadzam się z Endrju. Przy okazji, ten "miesiąc codziennej pracy", to sama diorama, czy diorama plus modele? Budowę ciągnika zacząłem 1 maja , po 3 dniach miałem całość poskładana do malowania. Fakt siedziałem przy nim sporo, ale to model tej kategorii ze jak bym zrobił przerwę przy nim na dłużej nigdy bym do niego nie wrócił. Fajny, ale mało przyjemny w budowie nie jest to tamijunia. Działo nabyłem już zaczęte wiec poszło szybciej, a pomysł dioramy urodził się przypadkowo . Dawno nie miałem już żadnego projektu, przy którym tak ochoczo pracowałem, po prostu ciągle mi się chciało coś przy tym robić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Super praca! Jeśli powstała w miesiąc to wielki wyczyn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Super praca! Jeśli powstała w miesiąc to wielki wyczyn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krn78 Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Tu też się zgadzam z mandrivecs. Miesiąc to bardzo mało czasu jak na taki efekt. Tym bardziej gratuluję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted May 30, 2024 Author Share Posted May 30, 2024 Ale miesiąc czasu to naprawdę sporo. Jak się dużo robi człowiek ma wyrobione metody i robota idzie szybciej . Budynek to zestaw Vallejo , ja go tylko delikatnie podrasowałem. Bruk robiłem od podstaw ze styroduru tu było trochę roboty. Ja się teraz śmieje, że więcej czasu zeszło mi na myślenie co i jak zrobić żeby było fajnie niż faktycznej roboty . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 W dniu 30.05.2024 o 16:41, Erni napisał: Bruk robiłem od podstaw ze styroduru tu było trochę roboty No to tym bardziej szacun za tempo wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts