Erni Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja (edytowane) Po miesiącu codziennej pracy przy budowie nareszcie diorama skończona. Całośc w skali 1/35 o wymiarach 45/35 cm. Edytowane 29 Maja przez Erni 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Świetna diorama. Wymiata. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Zgadzam się z Endrju. Przy okazji, ten "miesiąc codziennej pracy", to sama diorama, czy diorama plus modele? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Maja Autor Share Napisano 30 Maja 2 godziny temu, krn78 napisał: Zgadzam się z Endrju. Przy okazji, ten "miesiąc codziennej pracy", to sama diorama, czy diorama plus modele? Budowę ciągnika zacząłem 1 maja , po 3 dniach miałem całość poskładana do malowania. Fakt siedziałem przy nim sporo, ale to model tej kategorii ze jak bym zrobił przerwę przy nim na dłużej nigdy bym do niego nie wrócił. Fajny, ale mało przyjemny w budowie nie jest to tamijunia. Działo nabyłem już zaczęte wiec poszło szybciej, a pomysł dioramy urodził się przypadkowo . Dawno nie miałem już żadnego projektu, przy którym tak ochoczo pracowałem, po prostu ciągle mi się chciało coś przy tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Super praca! Jeśli powstała w miesiąc to wielki wyczyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Super praca! Jeśli powstała w miesiąc to wielki wyczyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Tu też się zgadzam z mandrivecs. Miesiąc to bardzo mało czasu jak na taki efekt. Tym bardziej gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Maja Autor Share Napisano 30 Maja Ale miesiąc czasu to naprawdę sporo. Jak się dużo robi człowiek ma wyrobione metody i robota idzie szybciej . Budynek to zestaw Vallejo , ja go tylko delikatnie podrasowałem. Bruk robiłem od podstaw ze styroduru tu było trochę roboty. Ja się teraz śmieje, że więcej czasu zeszło mi na myślenie co i jak zrobić żeby było fajnie niż faktycznej roboty . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca W dniu 30.05.2024 o 16:41, Erni napisał: Bruk robiłem od podstaw ze styroduru tu było trochę roboty No to tym bardziej szacun za tempo wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi