Polosss Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Witam, Myślę, że zakończyłem pracę nad dzbankiem. Model wykonany z wykorzystaniem blaszek Eduarda do kokpitu, fotelem od Quickboosta plus kilka drutów tu i tam. Wszystko malowane akrylami Tamiyii z wyjątkiem srebra, bo to było robione LP-11. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Ładny "Dzbanuszek" Łanowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca A czemu lufy są srebrne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca 7 minut temu, Dudipl napisał: A czemu lufy są srebrne???? Bo tak wyglądają na oryginalnych zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Też się podoba, choć widzę łączenie połówek kadłuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Ale dyskretne. Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi