Marek62 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Model ibg z malymi przerobkami. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Ciekawie zmalowany, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca Znalazlem takie fotki, i takie malowanie bylo tez w karasiu mirage hobby w 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Bardzo fajny, elegancki i w fajnym malunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Bardzo fajny model, i ciekawe malowanie, a raczej niemalowanie. Mam na liście projektów "to do" (jak mówią Anglicy) właśnie ten samolot z Okęcia z Września 1939. Od dawna robił na mnie duże wrażenie. Ale też dość jednak Twoje podejście kontrowersyjne, takie what-if. Bo ten samolot nigdy nie istniał, i zapewne nigdy nie miałby szansy zaistnieć w takiej postaci - bo to co mamy na zdjęciach, to jest samolot w remoncie po kraksie i przy okazji w modernizacji, i z jednej strony jest nie całkiem pomalowany, to prawda, ale też jest nie całkiem zmontowany (nie ma skrzydeł). Trudno powiedzieć, czy goły metal zostałby pomalowany przed czy po zamontowaniu skrzydeł. Mam pewien opór przed przedstawieniem go z niemalowanymi elementami dodanymi podczas remontu, a jednocześnie ze skrzydłami w finalnym kamuflażu, tak jakby starymi. Ale - oczywiście masz prawo do takiej interpretacji, nie marudzę już. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Faktyczne moglo tak byc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca W dniu 7.06.2024 o 09:13, Artek82 napisał: Bardzo fajny, elegancki i w fajnym malunku Tak, jak KaraS z Deagostini. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca 15 godzin temu, Seb napisał: jak KaraS z Deagostini Pierwsze słyszę, z chęcią zobaczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca 10 godzin temu, Artek82 napisał: Pierwsze słyszę, z chęcią zobaczę Powiem szczerze, że ja też bym z chęcią zobaczył Karasia z DeAgostini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca 17 godzin temu, Slawek_26869 napisał: Powiem szczerze, że ja też bym z chęcią zobaczył Karasia z DeAgostini ale z jakiej serii? Kultowe ciezarowki PRL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca De agostini nie znalazlem ale jest z cobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca 4 godziny temu, BRAVO112 napisał: ale z jakiej serii? Kultowe ciezarowki PRL? A o to to już Kolega musi zapytać Autora tego wpisu W dniu 20.06.2024 o 15:56, Seb napisał: Tak, jak KaraS z Deagostini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca to byl tylko zart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi