zbiegu Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 i kolejna "zabawka" w kolekcji, niestety narazie będzie musiała poleżeć pudełko i instrukcja zawartość pudełka ( całkiem ładnie odwzorowany silnik z dużą ilością szczegółów, szkoda że go wcale nie będzie widać po złożeniu, i świetnie zrobiona deska rozdielcza z imitacjami radia i wszelakich przycisków sterujących, na minus zależy dodać uproszczone siedzenia kierowcy i pasażera ) oszklenie ( jak to Tamiya czyściutkie i przejrzyste ) kasta ( sporo widocznych łączen po formach ale nic czego niedałoby się usunąć ) i wreszcie opony z ładnymi napisami i kalki (kalki niestety bida trzeba coś dołożyć od siebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Model sam w sobie jest ładny tylko te felgi wydają się badziewne. Ja bym je zmienił ale to kwestia gustu a o tym się nie gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Tamka jak to tamka mało co do zrobienia tylko pomalowac i skleić a model fajny Można wiedzieć gdzie i za ile go dorwałeś?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 model kupiony w sklepie Modelzone za śmieszne 9,99 funta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 składałem ten model i zrobiłem go w temacie dioramy renowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=16596&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Jak widzę to w kolejnym temacie piszesz kacpi1234 post pod postem zamiast po prostu edytować. Niestety w Twoim wykonaniu 959 jak i w sumie reszta modeli nadaje się do tematu jak nie powinno się sklejać modeli. Wszystko na szybko zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 To co mam jedną część pół godziny malować (pędzelkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Właśnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 To co mam jedną część pół godziny malować (pędzelkiem) Hahahahaha a to mnie rozbawiłeś, pół godziny lub często i więcej to ja poświęcam na maskowanie przed malowaniem jakiegoś drobiazgu. Potem jest minuta samego malowania (aero) a potem z 10 minut zdejmowania taśm. Za to efekt końcowy i zadowolenie z dobrze wykonanej roboty .... BEZCENNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Mój rekord z maskowaniem... czarne elementy na Porsche 911 Turbo '88 - 3 godziny maskowania, 5 min. na aero, 15 min. zdejmowania taśm, 10 min. mycie aero Za to wyszło "na gotowo" i wygląda zadowalająco. kacpi1234 weź sobie do serca co tutaj piszą Ci koledzy którzy trochę już modeli zrobili. Modelarstwo to nie wyścigi Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 To co mam jedną część pół godziny malować (pędzelkiem) Hahahahaha a to mnie rozbawiłeś Nie tylko Ciebie A może my - dłubiący po kilkadziesiąt przy modelu - to jacyś dziwni jesteśmy... Ale jak mawiali starzy mędrcy: "per aspera ad astra" lub "ad augusta per angusta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Ja nie maluje aero każdej części bo nie mam możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi