zbiegu Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 i kolejna "zabawka" w kolekcji, niestety narazie będzie musiała poleżeć pudełko i instrukcja zawartość pudełka ( całkiem ładnie odwzorowany silnik z dużą ilością szczegółów, szkoda że go wcale nie będzie widać po złożeniu, i świetnie zrobiona deska rozdielcza z imitacjami radia i wszelakich przycisków sterujących, na minus zależy dodać uproszczone siedzenia kierowcy i pasażera ) oszklenie ( jak to Tamiya czyściutkie i przejrzyste ) kasta ( sporo widocznych łączen po formach ale nic czego niedałoby się usunąć ) i wreszcie opony z ładnymi napisami i kalki (kalki niestety bida trzeba coś dołożyć od siebie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Model sam w sobie jest ładny tylko te felgi wydają się badziewne. Ja bym je zmienił ale to kwestia gustu a o tym się nie gada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Tamka jak to tamka mało co do zrobienia tylko pomalowac i skleić a model fajny Można wiedzieć gdzie i za ile go dorwałeś?? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 model kupiony w sklepie Modelzone za śmieszne 9,99 funta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 składałem ten model i zrobiłem go w temacie dioramy renowacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=16596&highlight= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommi_bydg Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Jak widzę to w kolejnym temacie piszesz kacpi1234 post pod postem zamiast po prostu edytować. Niestety w Twoim wykonaniu 959 jak i w sumie reszta modeli nadaje się do tematu jak nie powinno się sklejać modeli. Wszystko na szybko zrobione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 To co mam jedną część pół godziny malować (pędzelkiem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Właśnie tak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 To co mam jedną część pół godziny malować (pędzelkiem) Hahahahaha a to mnie rozbawiłeś, pół godziny lub często i więcej to ja poświęcam na maskowanie przed malowaniem jakiegoś drobiazgu. Potem jest minuta samego malowania (aero) a potem z 10 minut zdejmowania taśm. Za to efekt końcowy i zadowolenie z dobrze wykonanej roboty .... BEZCENNE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Mój rekord z maskowaniem... czarne elementy na Porsche 911 Turbo '88 - 3 godziny maskowania, 5 min. na aero, 15 min. zdejmowania taśm, 10 min. mycie aero Za to wyszło "na gotowo" i wygląda zadowalająco. kacpi1234 weź sobie do serca co tutaj piszą Ci koledzy którzy trochę już modeli zrobili. Modelarstwo to nie wyścigi Pozdrawiam Mors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 To co mam jedną część pół godziny malować (pędzelkiem) Hahahahaha a to mnie rozbawiłeś Nie tylko Ciebie A może my - dłubiący po kilkadziesiąt przy modelu - to jacyś dziwni jesteśmy... Ale jak mawiali starzy mędrcy: "per aspera ad astra" lub "ad augusta per angusta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Ja nie maluje aero każdej części bo nie mam możliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts