Drak Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 tak to zdjęcie od przodu jest dziwne... jak wygląda połączenie torpeda-krawędź wewnętrzna? bo wygląda jakby się mocno ocierały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Racja, racja, ale jako że torpeda jest szersza od wyrzutni (dlatego jak pisałem zrobiłem te nacięcia) tak to wygląda. Na zdjęciu nie jest przyklejona i lata na prawo i lewo, podczas klejenia ustawie ją w miarę równo względem wyrzutni. ----------------------- PROSZĘ O GŁOSY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 No torpedy na miejscu: Tu widze, że misze tył maznąć jeszcze, bo czarny prześwituje... No i przymiarka: Torpedy są na pułeczkach więc sprawdze, czy wszystko jest na miejscu, poprawki w malowaniu i ściany moge polakierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 a fuj! matowe torpedy? krzychu-onisk, chyba nie przyglądałeś sie zdjęciom, które zamieściłeś... a już tak na marginesie, widać pewną, bardzo lubianą przeze mnie cechę modeli revella, która wprawia mnie wstan wzniosły zwany szewską pasją... Paskudne wręcz wykonanie form ps. mimo tych torped wykonany naprawdę przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi