mig Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca (edytowane) Czytałem na jakimś wschodnim forum, że kokpit nie pasuje do kadłuba, silniki są za duże w stosunku do osłon, podwozie jest skomplikowane w montażu. Nic z tych rzeczy. Kokpit pasuje do kadłuba bezproblemowo. najpierw skleiłem połówki kadłuba a następnie od spodu wkleiłem tablicę przyrządów i podłogę wraz ze ścianką tylną, fotelem i drążkiem. Silniki również pasują do osłon. Najgorzej spasowanym elementem jest dolna szyba w kadłubie, wymaga to dużo piłowania, szpachlowania, szlifowania. Podwozie również składa się dobrze. Przerobiłem mocowanie śmigieł tak aby się mogły obracać. Dorobiłem kołeczki montażowe do stateczników poziomych. Rurka pitota z igły, końcówka z zestawu. Dorobiłem reflektor do lądowania w kadłubie, o którym zapomniał producent. Dorobiłem też popychacze przy cylindrach. Bomby pod skrzydłowe z zestawu CR.42 Italeri. Model malowany Italeri, AK, Hataka. Edytowane 16 Lipca przez mig 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Podobno Włosi to mistrzowie designu ... Czyżby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca 47 minut temu, zloty napisał: Podobno Włosi to mistrzowie designu ... Czyżby??? Co Ci się nie podoba w tym samolocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Fajny może i nie sprawdził się jako myśliwiec ale podobno jako szturmowiec byl niezły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca 17 godzin temu, zloty napisał: Podobno Włosi to mistrzowie designu ... Czyżby??? Dzięki nieproporcjonalnie wielkim silnikom wyglądał na szybszego więc przeciwnicy od razu zarzucali pościg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi