Thalgonis Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Czółko, kolejny z półgąsienicowców do kolekcji Tym razem trochę nietypowy... Z tą firmą miałem do czynienia tylko przy Fw189 i było... tak sobie... Zobaczymy jak będzie tu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca niezły pokrak - co to za konstrukcja ?? ja tylko kojarzę te samobieżne reflektory na podwoziu Sd.Kfz.251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca 14 minut temu, M.A.V. napisał: niezły pokrak - co to za konstrukcja ?? ja tylko kojarzę te samobieżne reflektory na podwoziu Sd.Kfz.251 Wiesz, pewno chińczyk wymyślił jakiś „oryginał” i nie ma co za nim nadążać Ja też znam tylko taki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Cytat niezły pokrak - co to za konstrukcja ?? Ale, że schwere Wehrmachtschlepper pokrak, czy że z noktowizorem? Bo czy noktowizor na nich montowano, to nie wiem, ale to miał być następca 8-tonowego SdKfz 7, tylko trochę lepiej dostosowany do bezdroży i z silnikiem Diesla. Nie było ich nawet tak mało jak na niemieckie standardy - do listopada 1944 jakieś 600 sztuk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca A tu prawie łeb w łeb z dwieście pięćdziesiątką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Lipca Autor Share Napisano 20 Lipca Tutaj też dali te przednie koła dzielona na „bieżniki”... Tak sobie to wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Lipca Autor Share Napisano 20 Lipca Kolejny etap... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca Kabinka załogantów, póki jeszcze coś widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca Jak tak się wszystko poprzykłada, to okazuje się, że to dosyć duże bydle jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Fajny pokrak. A i tempo masz niezłe. Ale po co malowałeś wnętrze, skoro będzie widać dosłownie 0 (zero)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca Zawsze jest okazja do poćwiczenia ręki, no nie? Odrobinkę będzie widać - przymierzam się do zostawienia otwartych tylnych wrót i górnych przed karabinem maszynowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca Maciek, a skąd u Ciebie takie szczeliny w połączeniu burt z szoferką, a zwłaszcza w tylnej płycie? Fotki z sieci w celach dyskusyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Lipca Autor Share Napisano 25 Lipca To wszystko jest NIE sklejone jeszcze w całość. Musiałem to to osobno malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca Uspokoiłeś mnie, bo już się trochę przestraszyłem, że to wszystko takie cholernie mało pasowne jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Lipca Autor Share Napisano 29 Lipca Cdn. (nie wszystko jeszcze sklejone - czysta pozówka zdjęciowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia Gotowy na malunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) A gdzie spawy ważniejsze ?, przecież jeszcze nie napisałeś że to Sf ...zamaskuj szpachlówką chociaż bo lipa Co prawda deko inny pojazd, ale widać co jak i gdzie Edytowane 1 Sierpnia przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Sierpnia Autor Share Napisano 2 Sierpnia i bazowo zmodulowany wynik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Ale zebra ci wyszła. Zrób coś z tym. Strasznie regularne te zacieki. Obecnie psuje to odbiór modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia No dobra, trochę poprawiłem... Czas na dwa dodatkowe kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia 9 godzin temu, SFModel napisał: Ale zebra ci wyszła. Zrób coś z tym. Strasznie regularne te zacieki. Obecnie psuje to odbiór modelu. 4 godziny temu, Thalgonis napisał: No dobra, trochę poprawiłem... Czas na dwa dodatkowe kolorki No właśnie, po co było poprawiać, skoro reszta zapewne i tak zniknie pod tymi dwoma kolorami i tak na dobrą sprawę niewiele z tych zacieków pozostanie widoczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia Człowiek się uczy całe życie Rafale, nawet na emeryturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia Teraz najgorsze: modulacja plamek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia Lepiej nie będzie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi