Super Moderator jawkers Napisano Sobota o 07:03 Autor Super Moderator Share Napisano Sobota o 07:03 9 godzin temu, M.A.V. napisał: albo fotka przekłamuje albo peryskopy nie są równoległe Nie z fotką jest wszystko ok. Kilka razy nim zahaczyłem i się wykrzywił jeden. Postanowiłem go nie dotykać, aż do skończenia modelu, wtedy go wyprostuję. Istnieje ryzyko, że po kilku razach prostowania po prostu się złamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano Niedziela o 17:51 Autor Super Moderator Share Napisano Niedziela o 17:51 Cześć. Dzisiaj bawiłem się watą. Chciałem uzyskać taki delikatny efekt, bez przesady. Teraz czekam aż wyschnie i może trochę piany z AK na to dam, tak przy łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 22:40 Share Napisano Niedziela o 22:40 Słusznie, u-boot nie jest sznel, wiec i piany mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi