Jump to content

M1097 A2 ICM Tumak - 4

SnajperTBG
 Share

Recommended Posts

Czołgiem. Z racji problemów z kompresorem i braku zajęcia ruszyłem temat humvee. Makinen prosił i się doczekał, w sumie ja mu sam powiedziałem że nie ma co chować modele po szafach tylko pokazywać. Więc słowa dotrzymuję 😉 Sam model prosto z pudła bardzo dobrze spasowany. Aczkolwiek podzielenie maski na 3 części to jakaś abstrakcja i zabieg potrzebny jak kur$$e majtki... W swoim na dzień dobry wstawiłem jakieś koła żywiczne które gdzieś się walały po pudełkach. Miał być model prosto z pudła ale jest tak nieciekawy i nudny że postanowiłem zrobić polska wersję pt.Tumak. bazując na kilku warsztatach na mw zebrałem graty w postaci ławek, plandeki,priorytety,zderzak przedni oraz drzwi miękkie z zestawu italeri i zabrałem się za robotę. Aktualnie model czeka na druki 3d u Scale 23(elementy na tylny zderzak). Myślę też nad wymianą foteli w środku i wystawieniu stolika RTV o czym zapomniałem na samym początku ☹️

IMG_20240723_190834_014.jpg

IMG_20240723_190845_712.jpg

Edited by SnajperTBG
  • Like 2

• SnajperTBG changed the title to M1097 A2 ICM Tumak
5 godzin temu, SnajperTBG napisał:

Na lepszym podłożu 😉

17219788923763744740074839736434.jpg

17219789846737199217805505602370.jpg

W warsztacie to spokojnie, luzik, można i tak , jednak w galerii modele lepiej wyglądają na jednolitym tle, można się wtedy skupić na modelu, więcej nie będę się czepiał 😁 Pokój

Edited by Evildead
  • Like 1

• SnajperTBG changed the title to M1097 A2 ICM Tumak
  • SnajperTBG changed the title to M1097 A2 ICM Tumak - 4
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...