SnajperTBG Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca (edytowane) Czołgiem. Z racji problemów z kompresorem i braku zajęcia ruszyłem temat humvee. Makinen prosił i się doczekał, w sumie ja mu sam powiedziałem że nie ma co chować modele po szafach tylko pokazywać. Więc słowa dotrzymuję Sam model prosto z pudła bardzo dobrze spasowany. Aczkolwiek podzielenie maski na 3 części to jakaś abstrakcja i zabieg potrzebny jak kur$$e majtki... W swoim na dzień dobry wstawiłem jakieś koła żywiczne które gdzieś się walały po pudełkach. Miał być model prosto z pudła ale jest tak nieciekawy i nudny że postanowiłem zrobić polska wersję pt.Tumak. bazując na kilku warsztatach na mw zebrałem graty w postaci ławek, plandeki,priorytety,zderzak przedni oraz drzwi miękkie z zestawu italeri i zabrałem się za robotę. Aktualnie model czeka na druki 3d u Scale 23(elementy na tylny zderzak). Myślę też nad wymianą foteli w środku i wystawieniu stolika RTV o czym zapomniałem na samym początku Edytowane 27 Lipca przez SnajperTBG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca (edytowane) Co będziesz drukował u Eryka? Będę patrzył, bo trochę tu trzeba dorobić. Zmień tytuł- to jest M1097 Edytowane 26 Lipca przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Lipca Autor Share Napisano 26 Lipca (edytowane) Na lepszym podłożu Edytowane 26 Lipca przez SnajperTBG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca (edytowane) 5 godzin temu, SnajperTBG napisał: Na lepszym podłożu W warsztacie to spokojnie, luzik, można i tak , jednak w galerii modele lepiej wyglądają na jednolitym tle, można się wtedy skupić na modelu, więcej nie będę się czepiał Pokój Edytowane 26 Lipca przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Plandeki (paka, dach, drzwi) od Italeri pasują do ICM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Lipca Autor Share Napisano 26 Lipca Po małych modyfikacjach pasuje:) co do tła muszę kupić brystol lub inną szmatę w kamuflażu -postawie tym razem na atacs fg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca TYTUŁ ZMIEŃ!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca Udało się pozyskać kalki Toro Model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Lipca Share Napisano 27 Lipca Te priorytety wywal i weź od Tomcata fototrawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca To się warsztat wydłuży do października będą moje żywiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca Ja tam ogólna składalność zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 29 Lipca Autor Share Napisano 29 Lipca Całkiem spoko, w sumie taka sama jak kozak -2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca To jeszcze kierunki od żuka na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi