Nacktgeboren Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia Wystrugałem sobie łódkę. Nie mam zielonego pojęcia o aparatach pływających, więc wybaczcie proszę, jeśli popękają Wam oczy od błędów merytorycznych 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia Skala 1:72? To ten model ma z metr długości. Niezła sztuka. Model fajny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia Co do merytoryki się nie wypowiem bo nie jestem ekspertem w temacie łodzi podwodnych natomiast pomalowany model pięknie. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Fajna łódka widać że sporo przeszła na Atlantyku i podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 8 Sierpnia Autor Share Napisano 8 Sierpnia Cieszę się, że się Wam podoba. Robienie modelu z pozycji kompletnego ignoranta jest ciekawym doświadczeniem Zbierałem przez parę miesięcy fotki Ubootów i właściwie to była cała "merytoryka", dlatego spodziewałem się reakcji w stylu "a ić!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Pięknie pomalowany. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia dodać tło .... i będzie jak żywa. Gratuluję modelu DOBRA robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi