bart207skw Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Witam. Na zdjęciach model jak w temacie. 100% pudełko. Malowany Pędzlem farbami Pactra i Ammo. Taki szybki 4-dniowy projekt po powrocie z urlopu. Zapraszam do oglądania i komentowania. P.S. Na ostatniej fotce mój sposób na robienie fotek na forum.... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia 22 minuty temu, bart207skw napisał: Na ostatniej fotce mój sposób na robienie fotek na forum.... Nie od dziś wiadomo, że dobra flaszeczka pobudza zmysły artystyczne. A dwie to już w ogóle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia 10 minut temu, Grzes napisał: Nie od dziś wiadomo, że dobra flaszeczka pobudza zmysły artystyczne. A dwie to już w ogóle... Akurat te nie należą do mnie. Ja wolę coś mocniejszego, ale akurat nic nie było innego oprócz wina. Poza tym jakby był mocniejszy trunek mógłbym podpadać pod ustawę o wychowaniu w trzeźwości oraz za promowanie spożycia alkoholu publicznie. Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Oryginał kilka razy widziałem na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia 5 minut temu, Grzes napisał: Oryginał kilka razy widziałem na żywo Mam też wszystkie modele tego śmigła z Amodelu w tym tą wersję. Z czasem zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Świetny, ale podpórki tła wymiatają . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Jak na czterodniowy projekt to wyszedł bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi