mk-14 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Witam Ukończyłem mój drugi model Australian truck Italeri. prosze o komenatrze pozytywnen negatywne oraz o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Proszę o foty........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Co mamy komentowac??? Daj jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 niestety cos mi sie dzieje z kompem gdy chce dodac zdjecia zawiesza sie ale postaram sie je dodac jak najszybciej prosze o pomoc jak inaczej dodac zdjecie oprocz fotosika http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e32de6e8070f2aa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/649395eed71d5c61.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c5abf1b121d712d1.html byly male probelmy ale juz sa zdjecie prosze o opinie o porady Mod: edytowałem posty za Ciebie, nastepnym razem rób to sam - służy do tego funkcja ZMIEŃ Proszę także zaczynać zdania z wielkiej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 byly male probelmy ale juz sa zdjecie prosze o opinie o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 a czy możesz zrobić dokładniejsze zdjęcia w wiekszym zbliżeniu? na tych nie za wiele widać, ale zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 foty dokladniejsze dodam jutro przy swietle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 ale on chyba jest nie skończony co ???. Brakuje mi pomalowanych kierunkowskazów i kogutów, a nawet uszcelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 kierunkowskazy i uszczeli nie sa pomalowane gdyz skonczyla mi sie farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 mk-14 wygląda całkiem całkiem przydało by sie pomalować wspomniane drobiazgi oraz środek przednich felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 BARDZO DZIEKUJE Z POZYTYWNE KOMENTARZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Ciekawe czy ten model też był kupiony na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 NIE TEN MODEL JUZ 100% PROCENT JEST MOJ I PRZEZEMNIE SKLEJONY MAM PUDEŁKO I FAKTURE ZE SKLEPU MOJEHOBBY I BARDZO PRZEPRASZAM Z TAMTO ZAJSCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 mk-14 nie krzycz Pisząc zdanie wielkimi literami oznajmiasz, że krzyczysz. Przeczytaj sobie co napisałem w Twoim poście powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 w ktorym poscie powyzej bo go nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 w ktorym poscie powyzej bo go nie widze W czwartym od góry. Aha i używaj znaków interpunkcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 ok. poprawię się tornado może oriętujesz się gdzie można dostać wanne do sklejenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 lool?? Przepraszam wanna to jest jakaś potoczna nazwa jakiejś maszyny czy chcesz skleić poprostu wanne?? ;D O co chodzi ;DD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Chodzi o wywrotkę. Z takich europejskich na razie nic nie dostaniesz , pamiętam, że coś było jakiegoś amerykańskiego, ale nic ciekawego mogę się mylić. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 tornado może oriętujesz się gdzie można dostać wanne do sklejenia??? W kraju raczej nie uświadczysz wanny, jeżeli już to tylko na allegro. Natomiast bez problemu można licytować na ebay'u: link do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Sam niedawno ukończyłem ten model ,ale muszę powiedzieć że tobie wyszedł o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 mk-14, wybacz, ale uważam, że nie Ty skleiłeś ten model. Jeśli to jest Twój drugi model, to wygląda zbyt dobrze... Dopóki nie zobaczę jakiejś Twojej relacji z budowy (jakiegokolwiek modelu), nie uwierzę, że w ogóle sklejasz. Pamiętaj o jednym - nie jest ujmą ani wstydem, jeśli sklejony model nie wygląda perfekcyjnie, pod warunkiem, że włożyło się w prace nad nim, odrobinę serca... Pokazywanie czyjegoś modelu, jako swojego, jest zwyczajnym oszustwem, na które nie ma miejsca w modelarskim świecie. Czekam zatem na jakąkolwiek relację z budowy. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 JarekS[/b] tak naprawdę też mnie to dziwi , bo ja gdy sklejałem ten model to był mój trzeci model z kolei i wyszedł DUŻO gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Hmm nie każdy od razu skleja jakiś "zły" "badziewny" model na początku . Ale też bym chciał zobaczyć jakaś relacje z budowy tego modelu Po prostu jednemu pierwszy model wyjdzie świetnie a drugiemu badziewnie.Kto jaki talent ma.... Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Jarek zobacz sobie na Scanie Szałka, to też jego drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi